Vești bune pentru buzoieni

Sunt vești bune pentru orașul Buzău comunicate în ultimele ore de DSP Buzău.

Rata de infectare în oraș a scăzut mult sub 1,5 – ceea ce înseamnă că orașul Buzău a ieșit din scenariul galben și a intrat în cel verde.

Azi, DSP Buzău a anunțat pentru orașul Buzău o rată de 1,24 – vezi, mai jos, tabelul

Intrarea orașului Buzău în scenariul verde înseamnă că restaurantele, cafenelele, localurile de jocuri de noroc și Happy Cinema vor funcționa la interior la 50 % din capacitate.

O altă veste bună e că duminică se va deschide și Piața Volantă Drăgaica.

Dacă indicele pentru orașul Buzău va coborî în zilele următoare sub 1 atunci elevii de gimnaziu (clasele 5,6,7) și liceu (clasele 9,10 și 11) vor putea veni fizic la școală.

Scenariul verde – relaxare

 • este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor și cafenelelor (inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor),în interiorul clădirilor fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 6,00-22,00.
 • este permisă organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.
 • este permisă activitatea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu respectarea orarului de lucru stabilit. 

Ce rămâne interzis

 • Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc) atât în spații deschise, cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc) și desfăşurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.
 • Este suspendată defășurarea activității târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor.
 • Nu este permisă activitatea în baruri, cluburi, discoteci.

Este interzisă circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri

loading...

Un comentariu la „Vești bune pentru buzoieni

 • Deci RAMANE INTERZISA deschiderea talciocurilor…

  Hmmm….., dar…, am uitat, la noi s-a schimbat din pix mizeria aia de talcioc, se numeste Piata Volanta, gata, e „legal”, se poate deschide !!!
  Veniti la shoppingareala de lucruri derizorii si furate, culturalizati masele cu esenta pura de promiscuitate autohtona in 2021 ! Tineti-i prosti, urmeaza alegerile !
  Dha….dhhhaaaa…. !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.