VIDEO. Călători în picioare, dar și la plimbare. S-au dat amenzi!

Control combinat și inopinat azi al Cj Buzău și Poliției Rutiere pe traseele rurale (ora 16.30).

Prima cursă controlată a fost cea cu plecare de la Buzău spre Ulmeni – Șarânga – Pietroasele. Primul urcat în autobuz a fost Adrian Petre, vicepreședintele CJ Buzău. Apoi a fost rândul polițiștilor (vezi VIDEO mai jos):

Prima constatare a fost transportarea de călători în picioare, interzisă cu atât mai mult – în această perioadă.

„Noi am avertizat transportatorii să nu transporte călători în picioare și că vom face controale. Aveam informații de la călători că pe acest traseu transportatorul a făcut din două curse, de Clondiru și Pietroasele, una singură. Acum, s-a confirmat că așa e. Transportatorul va primi o amendă între 9 și 12 mii de lei doar din partea noastră a CJ Buzău. Plus cea a poliției”, a concluzionat Adrian Petre, vicepreședintele CJ Buzău.

Adrian Petre și cursa spre Ulmeni – Șarânga – Petroasele

Polițiștii au găsit printre călători și patru tineri plecați „la plimbare” la Buzău.

„Magazine aveți și la dvs. în comună și, în plus, nu aveți completate corect declarațiile. Nu trebuie să vă treceți doar numele, ci și destinația și scopul. Veți fi sancționați cu 1300 de lei pentru această plimbare”, le-a transmis polițistul celor patru tineri.

După cursa cu probleme spre Ulmeni – Șarânga – Pietroasele (pentru care inclusiv Poliția Rutieră va aplica amenzi transportatorului) a urmat și una în regulă, cea spre Vispești (comuna Breaza).

Aici, toți călătorii erau pe scaune și veneau de la serviciu, nu de la plimbare.

Două autobuze Trans-Bus spre Lipia și Merei n-au fost oprite întrucât aveau doar câțiva călători.

Adrian Petre a anunțat că săptămâna viitoare se vor face și alte controale. „Am mai constatat că șoferii nu au la ei dezinfectant, îi rog să se conformeze și în această privință”, a adăugat acesta.

Vezi mai jos o gallerie foto de la acțiunea de azi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „VIDEO. Călători în picioare, dar și la plimbare. S-au dat amenzi!

 • Amenda tinerilor va fi plătită tot de părinți… poate controlul și un avertisment i ar fi pus pe gânduri. Arătându le cum sa le completeze corect.

 • @”D” ceri prea mult de la niste militieni . Au ajuna si astia sa hotarasca ce e urgenta si ce nu . Ca sa se termine cu abuzurile posesorilor de cascheta si baston ar trebui ca sa nu mai poata da amenzi mai mari de 20 de lei ,iar ptr restul doar sa propuna si sa hotarasca un judecator. Ala macar nu e pe functie dupa 3 luni de scoala.

 • Lasati ca si parinti au vina lor. Daca nu ii mai poate disciplina parinti, sau armata, sa o faca politia.Tinerii din ziua de azi nici macar ,Buna ziua, nu mai stiu sa dea.

 • @bukk, câte amenzi ai primit de la milițieni? Dar dosare penale? Câte ai? Ai fost cumva și la “răcoare”?
  Suntem o nație care sare în apărarea celor care încalcă legea. Dacă unul dintre tineri ar fi fost infestat cu Covid 19 și i-ar fi infectat și pe alții din autobuz, cum ar fi fost?
  Dacă ni se spune să stăm în casă, de ce nu o facem? Pentru că lipsă de educație, asta ca să înțeleagă și d’alde bukk.

 • Raducule poate tu esti un bugetar sarac si cinstit daca iti permiti sa stai acasa . Gasiti-va ceva cinstit de munca daca nu vreti sa crapati de foame . Gata vremea bugetarilor ghiftuiti se va termina in curand . Cine va produce va manca iar restul se vor uita si vor rabda ! Sau esti un militian facut mare stab la apelul bocancilor

 • Lucrez în privat! Și încă lucrez și acum. Dar, tu, bukk?
  Nu îi blamez pe bugetari sau pe cei din privat, dar există oameni care fac doar vechime și la stat și la privat.
  Avem nevoie de oameni bine pregătiți în orice domeniu.

 • @buni
  Sunt curios ce produci ? Esti un biet speculant, numit ,,patron” sau si mai rau ?

 • @bukk
  Probabil esti un persecutat al regimului, dar cred ca pe buna dreptate. Dacă nu înțelegi ce inseamna o ordonanță militară, nu am alte pretentii de la tine.

 • Probabil patronii firmelor de transport, nu faceau parte dintre cei cotizanți psd, altfel nu-mi explic. Oricum românul trebuie educat cu parul, ca altfel ni se lipeste nimic de el, sta slab la capitolul intelect, nu toti bineînțeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.