Viceprimarul Neder și-a luat onoarea înapoi

Reacție promptă a municipalității și a viceprimarului Andrei Neder după articolul publicat ieri la prânz de buzoienii.ro (click AICI)prin care se informa că rulota pusă pe spațiul verde n-a fost luată în ciuda promisiunilor.

Aceiași cititori care ne-au sesizat pe rând tăierea gardului viu, aducerea rulotei și faptul că ea a rămas pe poziție în ciuda promisiunilor, ne-au scris aseară bucuroși:

„Ieri în jur de 17.00 – 18.00 au venit de au luat-o! Articolul de azi a fost, cred, decisiv. Mulțumim mult site-ului buzoienii.ro pentru ajutor și implicare. Cu greu, dar până la urmă bunul simț a învins”.

Așadar rulota a fost îndepărtată de pe domeniul public, iar viceprimarul Andrei Neder și-a luat onoarea înapoi. Site-ul buzoienii.ro îi mulțumește pentru implicare.

Într-un oraș sufocat de clădiri, construcții, beton și asfalt, trebuie luptat cu cerbicie pentru fiecare metru pătrat de spațiu verde.

Citește și articolul: Veste proastă pentru RAM. Iată ce se întâmplă cu debranșările. Firmele de instalații nu mai fac față!

Poate, cândva, se vor găsi bani și idei pentru estetizarea lor așa cum se întâmplă în orașele civilizate din vest. Dar până atunci e important ca spațiile verzi să continue să existe.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.