Buzoian dispărut de 14 luni găsit din întâmplare. „O minune!”

Un buzoian dat dispărut de familie în martie 2020 a fost găsit azi din întâmplare de un polițist buzoian.

„Mă duceam cu o mașină la un service de pe lângă București, la Cernica (jud. Ilfov). La un moment dat, din mers, mi s-a părut că-l văd pe Costică Predoiu, din Pietrosu, Costești. Am oprit, am dat înapoi. Nu m-am înșelat, el era. L-am recunoscut după părul roșu și pistrui”, ne-a povestit polițistul buzoian, originar din Costești.

Constantin Predoiu, 57 de ani (rudă cu fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu) era dat dispărut de familie din martie 2020. De atunci, până azi, niciun semn. În trecut, bărbatul a lucrat la Presim și apoi la fabrica de geamuri.

Sora dispărutului: „Doamne, câte lacrimi am vărsat și câte rugăciuni am spus. Recunosc, îmi luasem gândul. Nicio veste de atâta timp, credeam că a murit. Dumnezeu a făcut o minune!”

Conform primelor informații, bărbatul ar fi lucrat în tot acest timp la un patron din satul Bălăceanca (comuna Cernica, jud. Ilfov). Rămâne de văzut cum a ajuns acolo (fără niciun act, fără telefon și fără a anunța pe nimeni) și în ce condiții a stat în tot acest timp. Buzoianul nu e cunoscut ca având probleme psihice.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.