Accident cu trei auto implicate în Dorobanți. Iată ce s-a întâmplat și schița intersecției

Al doilea accident din ultimele zece zile în aceeași intersecție din cartierul Dorobanți.

Conform martorilor un Opel Astra argintiu, condus de un șofer de 19 ani, care se deplasa pe drumul cu prioritate dinspre Piața Dorobanți înspre strada Gârlași s-a tamponat cu o Skoda Octavia care a pătruns în intersecție de pe o stradă fără prioritate.

În urma impactului, Opelul (foto stânga) a ricoșat într-un VW Bora (foto dreapta), staționat pe marginea drumului.

Martorii susțin că inițial șoferul de pe Skoda și-a recunoscut vina de a nu fi oprit la stop și urma a se proceda la încheierea înțelegerii amiabile.

Numai că, după un telefon dat unei cunoștințe, acesta și-a schimbat atitudinea și a susținut că de fapt nu venea de pe strada fără prioritate, ci staționa în intersecție.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru luarea unei decizii. Din nou, martorii susțin că inițial polițiștii l-au scos vinovat pe cel cu Skoda.

Au urmat din nou intervenții în urma cărora amendați au fost atât cel cu Skoda (200 de lei pentru staționare în intersecție), dar și tânărul de 19 ani din Opel (300 de lei pentru provocarea accidentului).

Într-un comentariu la acest articol, un alt cititor care susține că a văzut incidentul îi dă, dimpotrivă, dreptate șoferului Skodei:

„Sunt locatar in zona in Dorobanti si am vazut ceea ce sa intamplat. Soferul Opelului a gresit pentru ca avea viteza iar celalalt cu Skoda era jos din masina. Îsi lasase copilul jos si vroia sa se urce in masina sa o dea mai in fata sa plece un vecin. Skoda nu venea de nicaieri. Era parcata”


Pe 29 decembrie, în aceeași intersecție a avut loc un incident similar.

Atunci un Matiz roșu a intrat într-un BMW, iar BMW-ul a ricoșat apoi într-o Dacie Solenza staționată.

Parte din vină pentru accidentele produse au și mașinile parcate în gura intersecției și care obstrucționează vizibilitatea celor care vin de pe strada fără prioritate.

Citește și articolul: Iată cum se va numi bulevardul care pleacă din bariera Ploiești înspre Cimitirul Eroilor, patinoar și ajunge până la Hanul lui Țintă

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aur.tereaca.

loading...

26 de comentarii la „Accident cu trei auto implicate în Dorobanți. Iată ce s-a întâmplat și schița intersecției

 • NEDREPTATE !!!!!!!! Sunt conducator Auto cu ani buni de experienta si tot nu inteleg de ce soferul autoturismului Skoda nu si-a pierdut carnetul si nu este declarat ViNOVAT . Din ce reiese din reportaj , cel mentionat detine cateva PILE la POLITIA Municipiului Buzau !!!!!SHARE OAMENI BUNI pentru DREPTATE ……….Ganditiva ca in spatele nedreptatii exista un om/ copil in cauza ce sufera si PLATESTE pentru CORUPTIA/ RELATIILE soferului de pe Skoda !!!!!! SHARE OAMENI BUNI pentru DREPTATE !!!!!

 • Inca o dovada a coruptiei din Buzau.
  Cel cu Skoda avea spate la politie si astfel l-a scos vinovat exact pe nevinovat, cel cu Opel care circula pe drumul cu prioritate si s-a trezit cu un idiot in fata pentru care legea e ceva optional ca el are pile la politie… si ce tampenie absoluta a politistilor, sa spuna ca prietenul lor stationa intersectie ca sa il faca scapat pe individ. Au un tupeu fantastic acesti nenorociti.
  Cel cu Opel abuzat de politisti sa faca o plangere penala la parchet impotriva politistilor. Si sa conteste amenda aplicata in mod abuziv si ilegal de catre politisti in instanta.

 • NEDREPTATE !!!!!!!! Sunt conducator Auto cu ani buni de experienta si tot nu inteleg de ce soferul autoturismului Skoda nu si-a pierdut carnetul si nu este declarat ViNOVAT . Din ce reiese din reportaj , cel mentionat detine cateva PILE la POLITIA Municipiului Buzau !!!!!SHARE OAMENI BUNI pentru DREPTATE , ASTAZI O SIMPLA TAMPONARE MAINE POATE O VIATA DE OM ……..STOP CORUPTIEI si PILELOR !!!!!! ……….Ganditiva ca in spatele nedreptatii exista un om/ copil in cauza ce sufera si PLATESTE pentru CORUPTIA/ RELATIILE soferului de pe Skoda !!!!!! SHARE OAMENI BUNI pentru DREPTATE !!!!! STOP CORUPTIEI !!!!!

 • Curiozitate personala. Daca punctul amenda este 145 lei, ce matematica ai folosit de ti-a dat 200 lei, respectiv 300 lei?

 • Punctul de amenda era 145 lei anul trecut cand salariul minim brut era 1450, ca e raportat la acesta.
  De anul asta salariul minim brut s-a facut 1900 lei, deci si punctul de amenda e 190 lei.
  Ca apoi ramai cu acelasi salariu net ca s-au pus toate darile in carca angajatului e alta treaba. Vorba aia, ca sa faca patronul profit trebuie sa piarda angajatul si clientul.
  Oricum amenda e irelevanta, relevant e ca politistii au facut un abuz ca sa isi scoata prietenul din belea si ca prietenul care a provocat accidentul sa isi repare masina pe asigurarea celui nevinovat, in timp ce cel nevinovat ramane cu tripla paguba, si amendat in mod abuziv de politisti si cu asigurarea crescuta pana la cer si cu masina nereparata pe asigurarea vinovatului.

 • Cred ca mai curand,cel care a provocat accidentul este o beizadea tembela a vreunuia dintre „potentatii” politici locali,ai vreunui interlop de judecator sau procuror,al vreunui „Luncan” din lumea medicala locala,sau poate a unui „afacerist”. Daca o fi totusi „pila” vreunui politist, atunci se impun cercetari serioase si daca s-a actionat pentru incalcarea sau eludarea legilor, afara cu……”bibicu” din Politie.

 • Nu e nici o pila nici o relație asta a fost ancheta acum va găsiți cei care nu cunoaște ti sa răspundeți …nu E nici o beizadea nimic ..este doar un simplu om nu au fost date telefoane ..deci pile si relații nu au fost.

 • VĂ mulțumesc pentru susținere tuturor si sper ca aceasta întâmplate sa însemne ceva pentru poliția română. Cand am fost sa dau declarație la poliție acel polițist a spus că este cel mai corect si ca niciodata in viata lui nu a învinovatit pe cine nu trebuia . La prima anchetă cand a ajuns polițistul la fața locului la scos vinovat pe Solul cu Skoda apoi după ce ne-am întors la poliție ce-i doi au purtat o discuție separat de mine si a ajuns la decizia ca trebuie sa refacă ancheta.. După toata treaba asta revenind din nou la poliție domnul respectiv mi-a citit amenda am zis ca totul este ok si ca o sa facem într-un fel sa ne reparam toți mașinile cu asigurarea după ce am semnat amenda ma intrebat daca sunt de acord sa le dau copie după asigurare ca sa isi repare mașinile si cică daca nu fac asta ce-i doi or sa ma dea in judecata si or sa castige .. Si eu trebuie sa suport toate cheltuielile după ce am semnat si asta am întrebat si mie cine imi repara masina ? Iar polițistul încrezător mia spus că dacă am casco o repar daca nu o repar cu bani mei .. Nu mai era cale de întors.. M am sfătuit cu vreo cateva persoane si am sa depun contestație sa vedem daca dreptatea va ieși la iveală!!

 • salut! suna-ma si pe mine te rog ca sa inteleg direct de la tine ce s-a intamplat. 0721.540.938 Auras Tereaca, buzoienii.ro

 • Am sa te sun sa iti povestesc . Dacă tu crezi ca ma poti ajuta .. am sa iti fiu recunoscător .

 • Dumitru Ionut, daca tu esti cel ce circula pe strada Columbelor spre Garlasi cu Opelul, nu te lasa, fa contestatie si plangeri pentru abuz.
  E clar abuzul comis acolo… tactica de militie ca pe vremea comunistilor.
  Te-au scos vinovat pe tine de tot si te-ai manipulat sa le oferi asigurarea, ca sa isi poata face boul ala masina gratis, pe spinarea ta, pe asigurarea ta, care va creste (mai ales daca era pe numele tau ca inteleg ca esti tanar).
  Mai nou se cheama stationare in intersectie cand nu acorzi prioritate si intri in intersectie ca boul si provoci accident.
  Cunosc zona destul de bine, pe langa faptul ca mereu cei ce ies dintre blocuri intra la risc in intersectie, mai e si intersectia si vizibilitatea obstructionata de masinile parcate, astfel daca circuli pe strada Columbelor spre Garlasi nu ai nici o sansa sa vezi ca vine un bou lansat dintre blocuri, poti sa ai si 20 km/h ca nu ai nici o sansa sa eviti un impact cu un bou, pentru ca il vezi in ultima milisecunda ca sunt masinile parcate inclusiv in intersectie.

 • Ce susține vecinul domnului cu skoda este o minciună grosolană ! Dacă acel domn era parcat cum sa facut ca eu am intrat în el ?? Si am poze care dovedesc ca izbitura ă avut loc în mijlocul străzi .Daca nu ar fi iesit atât de mult în stradă eu as fi putut sa il evit cu ușurință … Dar el mi-a iesit într-o fracțiune de secundă si singura mea putere ă fost sa virez la stânga și sa frânez dar ca sa dovedesc ca am franat trebuiau sa ramana urme pe asfalt ..deci eu am iesit vinovat pentru ca nu am franat si pentru ca nu am putut să îl evit pe acel om cu skoda care trebuia sa se asigure !! Desigur cand am plecat spre poliție rudele lui au început să strângă cioburile din mijlocul străzi care dovedeau ca el ieșea in strada ..

 • Dar de viteza celui cu opel de ce nu spune nimeni nimic? Cu 40 la ora cum a spus el cand a coborat, nu aveai cum sa ricosezi in alta masina si sa te urci practic pe ea ca sa te poti opri..iti iesea un copil in fata..ce te faceai? Il evitai cu asemenea viteza, care depasise sigur 70km?

 • Pustiule, poate ai uitat sa le spui sustinatorilor tai că dupa finalizarea anchetei cand ai ajuns la masina te-a intrebat o doamna. „Acum totul sa terminat, dar sincer ce viteza aveai ?”. Iar tu, cu vocea ta de nevinovat, ai raspuns: „70 Km”

 • Da, sigur, nu aveam cumva 200? Domnule anonim ! Poate aveam eu un copil in masina si imi ieșea domnul cu skoda in fata .. Atunci ce spuneai ?.

 • Vorbiti aiurea, daca avea viteza de 70 km/h se facea acordeon in zona impactului, ceea ce din poze se vede ca abia e infundata tabla, deci a avut viteza mica, legala. Mai minte omul, dar sa spui ca masinile alea arata ca si cum ar fi avut impact la viteza de 70 km/h e halucinant. Sa va uitati pe youtube cum arata impact intre 2 masini la 50 km/h sa vedeti ce acordeon se fac si apoi uitati-va la masinile din poza, care abia au tabla infundata.
  Masina se vede ca nu a ricosat, ci a tras stanga in timp ce a franat in incercarea de a evita impactul… se vede ca era incepator, altfel ar fi stiut ca datul din volan e cel mai prost instinct in cazul unui impact inevitabil. Intotdeauna tii volanul drept si te pregatesti de impact, nu tragi de volan stanga sau dreapta ca apoi risti sa faci si alte victime degeaba, ca oricum impactul e inevitabil.
  Si chiar daca ar fi avut viteza peste limita legala, ceea ce in mod cert nu a avut, asta nu il face pe celalalt nevinovat. Vinovatul principal e cel ce nu a oprit la stop si nu s-a asigurat inainte de a intra in intersectie.
  Politia a musamalizat treaba impreuna cu adevaratul vinovat, asta e destul de clar, l-au vazut tanar necunoscator, l-au manipulat si si-au batut joc de el ca sa ramana el cu toate pagubele.

 • Nu m-ar mira ca la o cercetare amanuntita individul vinovat cu Skoda nici sa nu fi avut RCA .

 • Daca ai fi avut tu un copil in masina, sigur nu ai fi mers cu viteza aia..te ai fi gandit si la riscuri..dar..daca si cu parca..se dadeau in barca..

 • Anonim, tu esti ala cu daca si cu parca, in loc sa vorbesti la subiect, pe fapte, nu fictiuni inventate.
  De unde si pana unde ai visat copii sarind?
  Si daca sar copii pe strada, vina e a parintilor ce nu ii supravegheaza si nu au grija de ei.
  Nu e treaba soferilor sa ghiceasca viitorul si gandurile parintilor iresponsabili ce nu au grija de proprii copii si ii arunca in fata masinilor.

 • Asa e…iar datoria soferilor este sa mearga cu viteza mare pe niste stradute de cartier, sa faca raliuri pe acolo eventual. Aveti mare dreptate!

 • Nu, printre stradute soferii trebuie sa iasa din masina si sa o impinga de la spate… asa preventiv, ca poate isi arunca un parinte copilul in fata masinii… dar si atunci ce sa vezi, impingand masina nu poate vedea ca un parinte si-a aruncat copilul in fata masinii si tot il calca si tot nu va fi vina soferului ci a parintelui iresponsabil.
  Mai bine interzicem masinile pe planeta si gata, nu mai au unde isi arunca parintii copilul.
  Dupa aia interzicem si geamurile de la cladiri ca poate isi arunca un parinte copilul pe fereastra.
  Si tot asa, pana ne intoarcem in timp cu cateva milioane de ani…

 • Am observat ca vecinul cu skoda tot incearca în spatele unor interpuși sau identități false sa Spele Putina……… Nu o mai dati în 10 parti ….erai în deplasare , eu stau în blocul din zona si te-am vazut clar . Ai reusit sa-l zapacesti de cap pe copil dar nu iti merge cu toată lumea …..ESTI UN LAS VECINE!!!!!

 • Cine il cunoaste pe individul cu Skoda sa spuna aici numele si numarul masinii, sa cercetam cine este si daca este inrudit sau prieten cu cineva din Politia Pedofila, pardon Rutiera.

 • Cosmil L , iti pot oferi si adresa lui daca vrei sa te duci la el acasa.
  Tu esti in calitate sa faci anchete ?

 • Ceva miroase cu siguranta in acest caz…
  Si din comentariile postate de unii, pare ca s-au infiltrat exact provocatorii de acel ceva mirositor, adica politistii si individul ce era pe aleea ce nu avea prioritate si avea stop.
  Cum sa spui ca Opelul ala care era pe drumul cu prioritate avea 70 la ora cand abia are niste zgarieturi pe el… daca avea 70 la ora nu avea doar zgarieturi, ci adunai de pe jos piesele de la el, mai ales ca era si masina veche.
  Am trecut si eu pe acolo si strada aia ar trebui sa fie facuta sens unic, dupa ce ca e ingusta mai parcheaza si lumea pe ambele parti si incape doar o masina pe acea strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.