Această tinerică la modă și zâmbitoare este pensionară. Are și o pensie fabuloasă pentru oamenii de rând

Ochelari de soare, păr roșu, geacă de motociclist, optimism, vigoare, bucurie.

Sunt coordonatele în care o găsim pe proaspăta pensionară Dorina Danielescu, fotografiată în urmă cu două zile la Rm. Sărat între fostul prefect Valeriu Ungureanu și judecătoarea Mioara Donea.

Probabil, mulți dintre cititori se vor întreba, „cum, fata asta este pensionară ?”. Le spunem că da, și chiar la limită de vârstă.

Dorina Danielescu are 49 de ani și a ieșit la pensie luna trecută ca procuror militar după ce a împlinit 25 de ani în funcția de magistrat-procuror.

Și cum să nu fii zâmbitoare și debordând de vitalitate când știi că la această vârstă poți sta acasă și lună de lună îți intră pe card o pensie ce probabil se apropie de o sută de milioane de lei vechi!

Asta, în timp ce alte doamne, leat cu ea, muncesc poate de la 18 ani și mai au de tras încă vreo zece, cel puțin, pentru a ieși la pensie. Iar la final, vor fi răsplătite cu pensii de până în 20 de milioane.

Mai jos este prezentat și traseul profesional ascendent al doamnei Danielescu, al cărei soț este managerul spitalului din Rm. Sărat. Frumoasa pensionară a dat o lovitură de maestră în vara lui 2012 când a reușit cu ajutorul penalului Corneliu Dobrițoiu, care acum latră în fiecare zi la Antena 3 și RTV în favoarea corupților și pușcăriașilor, iar atunci era ditamai ministru al apărării, să se mute la MAPN și să obțină peste noapte grad de colonel, deși nu făcuse o zi de armată.

Strângând din dinți și îngroșând obrazul doamna Danielescu a devenit peste noapte procuror militar, lăsându-și colegii într-o mare de invidie.

Citește și articolul: Noi controale pe transport pe cursele înspre Stâlpu, Merei, Pietroasele, Breaza și Năeni. Iată ce s-a constatat

Fată deșteaptă, care a știut cum să se descurce în viață. Ca să-i fie bine, într-un an, 2010, a schimbat nu mai puțin de patru locuri de muncă. Iar mai apoi, într-un an și patru luni, a mai schimbat încă trei până s-a aciuat la MAPN!


Dorina Danielescu – CV

1992 – 1993: procuror la Procuratura Locală Piteşti

1993 – 2002: procuror la Procuratura Locală Râmnicu Sărat

2002-2004: procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău

ianuarie 2004-decembrie 2004: procuror la parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

2004 – 2009: procuror șef DIICOT Ploiești

Dec.2009-Mar.2010: procuror DIICOT

Mar 2010 – Mai 2010: procuror Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești

Mai 2010 – 01 Noiembrie 2010: șef serviciu contencios la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie 

01 Noiembrie 2010 – 01 Mar 2011: Ministerul Justiţiei – Direcţia Afaceri Europene

01 Mar 2011 – Octombrie 2011: Ministerul Justiţiei – Biroul pentru prevenirea criminalităţii şi de cooperare cu oficiile
de recuperare a creanţelor din statele membre ale UE

Octombrie 2011 – Mai 2012: președinte Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor

Iulie 2012 – septembrie 2017: colonel magistrat dr. – procuror militar în cadrul Parchetului Militar de pe lîngă Curtea Militară de Apel Bucureşti

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Această tinerică la modă și zâmbitoare este pensionară. Are și o pensie fabuloasă pentru oamenii de rând

  • Astea, ea si cu Done, sunt proptelele mafiotilor din conducerea orasului. Poate daca se pensioneaza si Done, reusim sa aflam mai multe despre ilegalitatile de la Ramnicu Sarat care acum sunt tinute la sertar. Dar, toate la timpul lor!

  • „Cine poate oase roade”. Dragilor legile permit aceste lucruri. Legi facute pentru cei care le voteaza. Ganditi-va cati medici,profesori,ingineri……etc….pot fi pensionati la aceasta varsta cu aceeasi pensie. Asta ca sa mentinem nivelul de studii si cultura. Nu spun ca sunt oameni mai putin norocosi,care nu si-au permis mai multa scoala cu toate ca aveau capacitate. Damna,ca multi ,multi altii,isi va folosii pensia mult si bine…mineni nu o va deranja pentru ca …..”””” e legal””””.

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.