Autorități în alertă. Acum, ședință de urgență la Prefectura Buzău

Ea e buzoianca de 52 de ani care a băgat în alertă în această seară autoritățile (sanitare) din Buzău.

Femeia care a venit din Italia și a sunat la 112 a coborât în jurul orei 18.00 la Kaufland Sud Buzău dintr-un microbuz care venea din Italia.

Femeia a sunat la 112 din două motive. A primit un telefon din Italia de la o colegă (cu care a îngrijit de un bătrân din Cizmă) care se simțea rău (febră, simptome de gripă). În al doilea rând, buzoianca a dat dovadă de responsabilitate (merită felicitări!) și a dorit să se pună la dispoziția autorităților.

Buzoianca a coborât din autocar, iar o echipă de la poliția locală a izolat perimetrul stației de autobuz.

Atitudine de felicitat pentru buzoianca de 52 de ani care a dorit să evite oprice risc și a acceptat să intre în carantină.

Autoritățile au intrat imediat în alertă. La ora 20.00 a fost convocată o ședință de urgență a autorităților la Prefectură.

Din stația de autobuz, femeia a fost introdusă după o oră din momentul în care a coborât într-o capsulă specială de izolare și internată la Spitalul Gârlași (de Boli Infecțioase).

Reacții diverse

Unii dintre buzoienii care au citit știrile legate de acest sunt (foarte) îngrijorați, alții, dimpotrivă, tratează subiectul cu lejeritate sau chiar îl iau în derâdere.

Vom reveni cu noi informații legate de acest caz, la finalul ședinței de la Prefectură.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Autorități în alertă. Acum, ședință de urgență la Prefectura Buzău

  • Dar oamenii care au mers în autocar cu femeia?Este vorba de o călătorie lungă intr un spațiu inchis!Autoritățile ar trebui să gândească în perspectivă!

    Răspunde
  • A inceput dezinformarea, sa nu intre lumea in panică. Dragi buzoieni dormiti liniștiți, ca au grija de Voi.

    Răspunde
  • Cel mai sănătos e să ai grijă TU INSUTI de viața ta , fără a sta la mila nimănui și cu atât mai mult a ” autorităților ” … Paza bună trece primejdia rea – suna o vorbă din bătrâni !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.