Cadou, azi, pentru o comunitate din jud. Buzău

Azi după-amiază a ajuns în orașul Nehoiu modulul – tip container – care va înlocui pe timpul iernii cortul de triaj epidemiologic de la spitalul din localitate.

Modului este prevăzut cu două încăperi de staționare și un grup sanitar

Modulul a fost solicitat de Crucea Roșie Buzău, iar banii necesari achiziției au fost donați de candidații PSD pentru Camera Deputaților și Senat, plus alți câțiva oameni de bine.

În foto apar Romeo Lungu (candidat PSD), Ionuț Milea (primar Nehoiu) și Mădălina Munteanu (președinte Crucea Roșie Buzău)

Comunicat PSD Buzău

„Candidații PSD Buzău pentru Camera Deputaților și Senatul României împreună cu alți oameni de bine au răspuns apelului lansat de Crucea Roșie Buzău și au donat banii necesari achiziționării unui container modular pentru triajul epidemiologic al pacienților care ajung la Spitalul Orășenesc Nehoiu.

Containerul a fost amplasat în curtea spitalului astăzi în prezența autorităților locale și a mai multor voluntari.

Având în vedere riscurile majore de contaminare și pentru ca activitatea Spitalului Orășenesc Nehoiu să se poată derula în condiții de siguranță pentru pacienți şi cadrele medicale, era absolut necesară dotarea cu un astfel de container medical pentru triajul epidemiologic. Unitatea mobilă va înlocui cortul de la ISU, care nu îndeplinea condițiile de izolare termică în fața temperaturilor tot mai scăzute înregistrate în ultimele zile. Unitatea este prevăzută cu două încăperi de staționare și un grup sanitar.

Pacienții care vor fi depistați pozitiv cu virusul SARS CoV-2 vor fi redirecționați către unitățile medicale specializate.

 În condițiile înmulțirii cazurilor de COVID19, prioritatea oricărui guvern ar trebui să fie adaptarea rapidă a sistemului de sănătate pentru siguranța cetățenilor în fața virusului SARS CoV-2 și accesul echitabil la serviciile medicale”.

loading...

4 comentarii la „Cadou, azi, pentru o comunitate din jud. Buzău

  • Asta este cumva unul dintre spitalele regionale promise de PSD? Praf in ochii naivilor!

  • Să doneze, că au de unde !! Nimeni care se duce în parlament nu se duce de sărac. Toţi candidaţii au şi ar putea să doneze mult mai mult. Asta e o nimica toată. Generozitate ieftină , pur electorală ! Făcută pentru imaginea lor, în primul rând, şi abia apoi pentru simptomaticii cu COVID !!
    Dacă ar vrea să ajute cu adevărat lumea, din suflet pentru suflete , ar putea să se mobilizeze să doneze muuuult-mult mai mult ! Fiecare din aceşti candidaţi , că sunt doldora de bani fiecare !!

  • Banii dați de un politician sunt bani răi! Nu aduc nimic bun! Comunitatea va „restitui” acei bani cu o dobândă mai mare ca la bancă.

  • Pt Neimpresionatul ba te contrazic, se duc săraci (după standardele lor) si se întorc bogați, pe semnatura se face banul mai ușor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.