Cine e decedatul! „Avea o parte de cap lipsă. Aseară a fost scandal la el”

UPDATE

E vorba 100% de o sinucidere. Conform ultimelor informații, bărbatul ar fi aflat de la medic zilele trecute că ar mai avea doar o săptămână de trăit.

Poliția a spart ușa garsonierei de la etajul 8. Pe masă s-au găsit lumânări arzând, mâncare și băutură.

Semn că sinucigașul a ținut un ultim ospăț și că înainte de a se arunca în gol și-a aprins și o lumânare.


Apar informații noi în legătură cu bărbatul care a murit după ce a căzut în gol de la etajul 8.

S-a întâmplat în blocul turn din Micro V situat între poștă și piață.

În urmă cu câteva minute, trupul său a fost coborât cu ajutorul macaralei pompierilor, dar după ce criminaliștii au cercetat locul și realizat fotografii.

Doi vecini contactați de reporterul buzoienii.ro ne-au declarat următoarele:

„100% e mort de aseară. L-am văzut bine pe geam, era vânăt, nu se putea face de azi-dimineață așa. Avea partea de sus a capului lipsă. A căzut rău, s-a lovit cu capul de perete. Din câte am înțeles de la polițiști varianta numărul unu e sinuciderea, dar se ia în calcul și altceva. Sunt informații că aseară a fost ceva zgomot la el în garsonieră, la opt. Eu îl știu bine, era fost frizer , în jur de 60-70 de ani, dar îi plăcea să se dea drept avocat. Se îmbrăca elegant, cu ochelari de soare, era pedant, mai mereu ciufut, cu nasul pe sus. Era comic în felul lui, eu mereu zâmbeam când îl vedeam”.


„Îi plăcea băutura, ca să nu zic că era bețiv. De etnie rromă, fost frizer. Se mutase de vreo cinci ani la noi în bloc, într-o garsonieră la opt. În jur de 70 de ani. Știu că a mai avut o tentativă de suicid, dar atunci au reușit să-l prindă rudele în ultima clipă”

O femeie de la etajul doi a țipat după ce s-a uitat pe geam și l-a văzut în această dimineață. Apoi s-a sunat la 112.

Decesul l-a constatat medicul de pe ambulanță care a fost urcat pe terasa blocului în nacela macarelei pompierilor. La fel s-au urcat și polițiștii de la Criminalistică.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.