Crede că va putea da oameni afară. „Nu rămân cei care nu-și îndeplinesc obiectivele!”

Mihai Răzvan Moraru, un antreprenor de 39 de ani, va fi foarte probabil viitorul prefect al Buzăului.

Azi, șeful PLUS Buzău (partid înființat de Dacian Cioloș) a susținut o conferință de presă (de tatonare) înaintea anunțului oficial.

Ca orice politician venit din business, Moraru a vorbit (la început) despre muncă, performanță, competență… incompetență și chiar concedieri (de la Prefectură)!

„Tocmai aici este diferența față de ce a fost în trecut. Angajații din Prefectură vor rămâne dacă își vor îndeplini obiectivele. Prefectura va lucra pe obiective. Se vor face evaluări pe departamente și pe oameni. Cine își îndeplinește obiective rămâne. Cine nu, nu rămâne!”, a declamat „viteazul” Moraru.

În realitate, Moraru va descoperi că angajații de la stat (fie ei incompetenți, leneși și chiar obraznici) nu pot fi dați afară și va sfârși, ca atâția alții, ejectat de sistem (plus înjurăturile și ocara de rigoare).

Înaintea lui Moraru a mai fost unu’ Toma la Primăria Buzău care a încercat să se descotorosească de „cei care nu-și îndeplinesc obiectivele”. N-au pățit nimic, iar acum trăiesc doar pentru a înjura primarul pe facebook.

loading...

2 comentarii la „Crede că va putea da oameni afară. „Nu rămân cei care nu-și îndeplinesc obiectivele!”

  • Morarule, vezi că prefectura nu are departamente. Citește, că te faci de râs!
    O prefectură sau o primărie nu trebuie privită ca o firmă care trebuie să aibe profit cu orice preț. O astfel de instituție se evaluează prin serviciile de calitate oferite cetățenilor raportate la costurile pentru existenta acestora. Totul trebuie informatizat, iar costurile reduse. Avem nevoie numai de oameni profesioniști și în sistemul bugetar.
    Prefectul sau primarul nu decide nimic de capul lui fără acceptul partidului sau coaliției politice care l-a propus. Doar Toma a început să nu mai asculte de Ciolacu…

  • La câte voturi a luat la el în comuna Movila Banului adică 40 – 50 voturi în calitate de candidat aș lasă-o mai moale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.