Decizia lui Toma în privința transportului local din cauza coronavirus

„Am decis să reducem gradual numărul curselor de pe anumite trasee. Elevii stau acasă de când s-au închis școlile, mulți dintre pensionari și-au redus și ei călătoriile, n-are rost să trimitem autobuzele goale pe traseu”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

În schimb, s-ar putea spori numărul de autobuze dimineața și după-amiaza când buzoienii se duc și se întorc de la serviciu. Ideea e de a se putea păstra o distanță de minimum un metru între călători.

TransBus va reduce de mâine multe curse inclusiv pe traseele rurale întrucât și acolo s-a diminuat numărul de călători. Conducerea Trans-Bus a avut ieri și azi discuții cu primarii din comunele unde operează Trans-Bus.

Se speră și că reducerea numărului de autobuze îi va determina pe cetățenii de vârsta a treia să-și limiteze ieșirile și să stea mai mult în casă.

DEZINFECTARE AUTOBUZE

*La intrarea și ieșirea din cursă – la sediul societății.

*La capăt de linie se vor dezinfecta toate elementele susceptibile la atingere (bare de susţinere, mânere, spatare de scaune etc) de către șoferul mijlocului de transport în comun și echipa de control desemnată

*O dată pe săptămână autobuzele vor fi dezinfectate de o firmă specializată pentru aceasta activitate, la sediul societatii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Decizia lui Toma în privința transportului local din cauza coronavirus

 • Era si momentul ca Trans Bus sa isi injumatateasca,cursele.
  Oricum mereu mergeau goale.
  Domnule Primar in zeci de mesaje am scris ca nu este rentabil ca buzoienii sa plateasca aceste costuri pt transportul aluia de Monteoru de ex. Dar postacii platiti de primarie nu au lasat comentariile.
  Poluarea s ar micsora major!
  Dupa ora 17 autobuzele se plimba f goale dar nu inteleg de ce a trebuit aceasta gripa sa opreasca trans bus???

 • Buna ideea, oamenii deja sunt inghesuiti cot la cot in autobuze sa se duca la munca pentru ca sunt insuficiente autobuze si locuri in autobuze iar ei considera o idee buna sa micsoreze numarul autobuzelor ca sigur asa se va mari distanta dintre calatori, suna logic rau.
  Nu vor face decat sa micsoreze distanta dintre pasageri si mai mult, nu sa o mareasca la 1 metru.
  Sau poate au ceva informatii inca necomunicate de autoritati, cum ca se vor inchide si mai multe afaceri si oamenii nu vor mai avea locuri de munca la care sa se duca si astfel vor ramane autobuzele mai goale. In ritmul asta o sa ajunga sa foloseasca autobuzele doar sa cumpere marfa straina din hipermarket sa aiba ce manca, asta pana se termina economiile sau liniile de credit ale cetatenilor ramasi fara locuri de munca, apoi va urma foamete din lipsa de bani.

 • Sa faca bine si sa le dea masti șoferilor. Bine ar fi n95 sa ii ajute si pe ei sau macar chirurgicale sa nu ia ei si sa vânture virusul la călători. Azi nu am văzut macar un șofer cu masca. Si mănuși.

 • Zonele vor circula normal ca și PINA acum

 • Atata comentarii , ca autobuzele merg goale , ca nu stiu ce ……
  Mai fratilor , dar cand plateati din buzunare vilele lui Bosco, atunci nu mai tipa nimeni .
  Acum ca s-a facut ceva , numai postati platiti de rauvoitori .
  Vai de voi .
  Nimic nu va convine .Mergeti in Italia poate acolo este mai bine

 • Băi „marieane”
  Mereu am condamnat orice s-a facut in acest oraș incorect!
  Daca tie ti se pare corect ca un autobuz sa circule gol pana la Manasia(daca stii unde este,daca nu stii iti spun eu,este limita cu satul Izvorul Dulce, comuna Beceni) atunci esti complet plecat cu sorcova!!!
  Si nu este doar un autobuz.
  Mergand in zona mai sus mentionata,am depasit nu1 nu 2 ci 3 autobuze,2 articulate 1 simplu si in toate 3 nu erau 7 calatori,atunci primare Toma,ce randament are Trans Bus???
  Poluare maxima cu atatea autobuze.
  S-a laudat ca aduce electrice. A adus unul si l-a scos doar la taierea panglicii podului de la Marghiloman si…???si atat!!!
  Uita ti ma la craterele din oras…vezi trotuarele.multe zone arata mai rau decat pe vremea lui Boscodeala.
  Blocurile din spatele b dului unirii de la N la S arata GROAZNICCCC!!!!

 • Asa spun toti ”șmecherii,, pe care îi incomodeaza autobuzul pe stradă, eu cred ca sunt foarte multi oameni conștienți care au cel puțin o mașină acasă dar inca mai merg si cu autobuzul, așa se reduce si poluarea si aglomerația. Eu nu am vazut nici un autobuz gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.