Doar două zile autobuzele nu vor ieși pe traseu. AICI programul complet

Doar pe 25 decembrie și 1 ianuarie (Craciun + Anul Nou) autobuzele nu vor ieși pe traseu.

În rest, la Transbus se va lucra, e drept, cu program de weekend în unele zile.

Programul complet, pe toate zilele și traseele, poate fi vizionat în pdf-ul de mai jos (click pe săgeată pentru pagina următoare).

program-decembrie-ianuarie241608

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Doar două zile autobuzele nu vor ieși pe traseu. AICI programul complet

  • De ce Buzău iese din tipare? De ce Buzău e singurul oraș de pe planeta in care de Crăciun și Anul Nou nu se circulă? Oare Transbus știu că sunt singurii de pe această planeta care in zilele de mare sărbătoare lasă oamenii complet izolați? In toată lumea in zilele premergătoare marilor sărbători se circulă normal și de marile sărbători se circulă la regim de Duminică. In schimb in Buzău zilele premergătoare au program duminical și de marile sărbători nu circula. Când existau cotinețele alea credeam că au o înțelegere cu șoferii de rable numite maxi taxi. Acum că nu mai exista acele rable pe trasee, de ce nu se fac curse in regim de Duminică și se preferă a se ține oamenii izolați?

    Răspunde
  • Nu este adevarat draga domnule. Eu locuiesc in Londra de 6 ani si autobuzele, metrourile etc nu circula in ziua de Craciun acolo. Ai parcare gratuita in schimb in ziua de Craciun. Iar pe 31 dec circula doar pana la o anumita ora. Pana la urma au si ei nevoie de o zi sau 2 libere ca noi ceilalti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.