Iată ce autobuz va fi prelungit până la Dedeman cu începere de marți!

Achiziția celor 15 autobuze second hand din Olanda a îmbunătățit sensibil transportul în comun din municipiul Buzău.

Pe lângă creșterea frecvenței în stații, Trans-Bus a anunțat azi prelungirea a două trasee în urma solicitărilor făcute de cetățeni.

„Stația DEDEMAN va fi disponibila cetatenilor începând de marți 24/10/2017. Traseul nr. 3 va fi prelungit până la Dedeman. De luni până vineri transportul va fi asigurat cu o frecvență de 27 min. , prima plecare 06:00, ultima plecare 20:00. Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvență de 40 min, prima plecare 06:20, ultima plecare 20:20”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Această variantă a mai fost încercată în trecut, dar s-a renunțat rapid pe motiv că numărul călătorilor nu acoperea costurile.

Citește și articolul: Buzoieni fericiți astăzi la mare! Au pus-o de-o surpriză!

De asemenea se va modifica și traseul autobuzului cu numărul zece:

„Ținând cont de solicitările venite din partea unui grup de profesori și elevi nevăzători de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere, liceu care se află pe str. Horticolei, precum și a unor cetățeni care locuiesc în această zonă, traseul 10 va fi modificat devenind traseu tip inel având ambele capete de linie pe Șoseaua Brăilei”.

O altă noutate e că de la 1 decembrie ar urma să se înființeze și un nou traseu de autobuz din Buzău. Pentru detalii dă click AICI.

Citește și articolul: Vă deranjează și pe dvs. ? „Am lăsat geamul deschis și mi-au umplut casa!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce autobuz va fi prelungit până la Dedeman cu începere de marți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.