Va fi la fel cu cea din orașul Buzău, din Micro XIV – buzoienii.ro

Mai sus s-au prezentat fotografii din exteriorul și interiorul sălii de sport a Liceului Sportiv din Buzău (cart. Micro XIV).

„La fel se va face – e același proiect – și la noi în Vadu Pașii. Sala va avea tribună de 105 locuri, vestiare, magazie, birouri, tot ce trebuie. Un mare avantaj e că am găsit un teren liber fix în spatele școlii gimnaziale. Așa că elevii vor putea face aici ora de sport. Mulțumită sălii de sport va crește sănătatea locuitorilor comunei, dar și participarea sportivă întrucât se vor putea înființa echipe școlare de handbal, poate și volei ori baschet”, a anunțat primarul PNL din V. Pașii – Gheorghe Firon.

Pe terenul din spatele primarului se va ridica sala de sport

S-a desemnat și constructorul – firma Concas – care mai așteaptă doar ordinul de începere a lucrărilor de la guvern prin Compania Națională de Investiții. „Noi suntem pregătiți, cum se publică ordinul în Monitorul Oficial începem treaba. Avem experiență în realizarea sălilor de sport, cred că o vom termina în acest an”, a precizat ing. Ion Moise de la Concas.

Școala din Vadu Pașii, dispune și de un teren de fotbal sintetic, astfel că elevii vor beneficia la ora de sport de cele mai bune condiții.

La Vadu Pașii se lucrează intens din toamna anului trecut și la transformarea școlii gimnaziale – care va avea din acest an și etaj.

Dar despre cea mai importantă realizare a șefilor din Primăria Vadu Pașii din domeniul educației vom publica un nou articol mâine.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.