Încă o viață luată de separatoarele de trafic!

Adevărul trebuie spus, chiar dacă nu convine unora.

Separatoarele de trafic salvează, dar și iau vieți!

Evident, în combinație cu viteza și neatenția șoferilor!


Probabil că numărul vieților salvate e mai mare, dar sunt destui și cei care s-au prăpădit în urma impactului violent dintre autovehicul și prima placă de beton din șir. Pe care, din pricina vitezei și a neatenției, șoferii n-au văzut-o!

Un nou mort, aseară

Unii șoferi reclamă că sunt orbiți de farurile celor de pe contrasens și nu mai zăresc prima placă din șir

În această dimineață, UPU Buzău a anunțat că pasagerul de 43 de ani din autoturismul care a lovit aseară prima placă de beton (din șirul separatoarelor de trafic) a decedat!


În luna aprilie a acestui an (2023), Alexia a murit chiar de ziua ei. Împlinea 19 ani când mașina în care se afla a izbit violent prima placă de beton a separatoarelor de trafic:


Un alt lucru adevărat, care trebuie spus deși nu convine unora, e că separatoarele de sens sunt o pacoste pe E85 și când ninge viscolit:

1) Plăcile de beton rețin zăpada care altfel s-ar duce pe câmp

2) Intervenția drumarilor cu utilaje e extrem de dificilă pe sectoarele de drum unde sunt tiruri blocate și separatoare de sens

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Încă o viață luată de separatoarele de trafic!

 • Nu se prea vede prima placa! Este extrem de prost semnalizata acea prima placa. Plus ca marcajele soselei nu mai exista. N-o fi si asta un motiv? E adevarat ca neatentia, poate viteza … Dar pana una alta, propietarul drumului trebuie sa se asigure ca a luat toate masurile pentru prevenirea riscului de accidente. Iar Politia trebuie sa verifice! Asa zice legea! Cui ii pasa?

  Răspunde
  • aveti administrator al drumului in orasul Buzau.
   solutia de acolo trebuie schimbata – pot sa foloseasca cabluri ca in zona afumati. vor fi mai eficiente si in caz de accident si in caz de viscol ( vor permite zapezii sa paraseasca suprafata drumului) – folositi un street view pentru a vedea zona daca nu o stiti

   Răspunde
 • E o beznă inadmisibilă pe șoseaua aia… ca la toate trecerile de pietoni din localități și din oraș.

  Răspunde
 • … bine, asa sunt vinovati si stalpii, si copacii, ca stau pe marginea drumului in calea „la” oamenii care circula cu kuru’ …

  Răspunde
  • Exact, fara sa vrei ai grăit adevărul !

   Acolo unde există pericol, trebuie luate măsurile adecvate pentru prevenirea acelor pericole.
   Ai văzut zonele de iesire in decor, controlat, al pistelor din competițiile de automobilism ?!

   Răspunde
 • Anonimule, nu chiar fara sa vreau, dar ma bucur ca-mi dai dreptate! Si ca sa completez, as mai zice ca daca-as fi in locul rudelor apropiate, as cam tavali administratorul drumului prin instanta, sigur ar avea de castigat! Desi cei care ar plati am fi, de fapt, tot noi! In mod normal ar fi trebuit, macar, sa cada niste capete, pur si simplu pentru ca-i doare-n basca de lege! Dar nimic nu este si nu va fi niciodată normal in tara asta!
  Ma intreb daca persoanele care au in fisa postului (daca au!!!) responsabilitatea sa propuna, sa faca, sa verifice, sa sesizeze, au in acest moment cea mai mica strangere de inima!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.