Jurământul cu mâna pe biblie e precum scobitul în nas la procesul lui Cosmin Dan

Judecătoarea Mădălina Lăzărescu a fost luată la mișto azi de unii dintre cei pe care i-a audiat azi în procesul lui Cosmin Dan.

Și nu e vina doamnei judecătoare, Doamne ferește, ci a celor pe care i-a audiat.

Unii dintre ei mințeau, iar doamna judecătoare știa prea bine, încât de afară se auzeau cum crapă pietrele (deși geamurile erau închise).

Dna magistrat și-a urmărit scopul (cine e isteț știe care) și i-a lăsat pe martori să vândă gogoși asistenței.

Mai degrabă în joacă, judecătoarea le-a pus totuși câteva contre celor audiați, la care aceștia „au căzut pe jos”.

„Păi, în declarația de la poliție ați spus altceva”, i-a replicat la un moment dat magistratul lui Cosmin Dan. „Aăă, păăăi, atunci am mințit”, a răspuns inculpatul, care se bâlbâia de fiecare dată când debita neadevăruri.

Trebuia concentrare ca la șah să înțelegi spusele lui Cosmin Dan

Show a fost și la audierea Anisiei Dinu. „Cosmin Dan n-a bătut-o pe Valentina”. „Păi, un martor zice că i-a dat palme, pumni, că a aruncat cu masa înspre ea și cu un scaun”, a replicat judecătoarea. „Ăăă, i-a dat totuși niște palme”, a încuviințat, până la urmă, Anisia. La un moment dat, procurorul n-a mai rezistat, s-a ridicat în picioare și i-a atras judecătoarei atenția că Anisia Dinu a fost pusă la detectorul de minciuni, iar aparatul a început „să scoată fum”.

Deși a fost procesul unei morți în chinuri groaznice (!), jumătate din el a fost o comedie

A provocat zâmbete în sală și zicerea Anisiei că „inculpaltul n-a lovit-o pe Valentina, ci s-au bătut amândoi cu perne, în joacă”. O joacă a fost în opinia frumoasei domnișoare și ce s-a întâmplat până când dormitorul și Valentina au luat foc. Judecătoarea i-a replicat, plastic, „dacă eu v-aș pune pe un scaun cu ștreangul de gât și m-aș juca așa cu scaunul, tot o joacă ați considera-o ? Sau dacă cineva v-ar trage câteva perechi de palme ați lua-o ca pe o glumă ?”.

Apoi i-a venit rândul lui Radu Clonț să afirme că n-a știut pentru ce era benzina cerută de Cosmin Dan și că nu și-a dat seama la ce o s-o folosească nici măcar când i-a înmânat sticla inculpatului. Judecătoarea nu l-a contrat deloc (n-a interesat-o) și nu l-a întrebat nici dacă a avut vreo tresărire măcar atunci când Cosmin Dan i-a cerut bricheta (după ce stropise cu benzină prin cameră).

În concluzie, jurământul cu mâna pe biblie a devenit o chestie demnă de râs, iar așa-zisa „mărturie mincinoasă” probabil că a fost dezincriminată din codul penal.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Jurământul cu mâna pe biblie e precum scobitul în nas la procesul lui Cosmin Dan

  • Judecatoarea aia nu prea e judecatoare din moment ce face misto de partile din dosar si s-a si antepronuntat pe dosar in mod clar si flagrant.
    In orice stat civilizat cu o justitie cat de cat decenta judecatoarea era exclusa din dosar si cercetata disciplinar.

  • A da o palma (sau mai multe) nu inseamna ca ai batut pe cineva. Cel putin nu pentru oamenii normali., cu atat mai mult nu pentru niste adolescenti. Palma e palma, bataia e bataie.
    Pe unii i-a prostit si presa care foloseste titluri cancan precum “A batut-o pana a desfigurat-o” in cazuri in care e vorba de o banala palma data ce s-a lasat cu o mica roseata.

  • Dar “palma” din ce filme face parte domnul “anonim”. ce dracu mai va aprindeți atât, e vinovat să plătească domnule, sa stea după gratii cat trebuie!

  • TREBUIE APLICATA LEGEA,PACAT CA,LA NOI,NU SE APLICA LEGEA CA IN ALTE STATE,PEDEAPSA CU MOARTEA AR TREBUI,ACESTUI INDIVID FĂRĂ SCRUPULE.

  • Dle Mihai, legal ar fi fost ca judecatoarea sa ii acuze pe toti de marturie mincinoasa si sa adauge asta la dosar. In schimb, a preferat sa ii trateze ca pe niste copii si sa vorbeasca mai la misto. De ce ar trebui exclusa din dosar? Ca nu achita un om care a omorat cu cruzime un altul??? E ff buna judecatoarea, e pusa acolo sa faca dreptate, nu sa lase criminalii pe strazi

  • Sunteți din ce in ce mai mulți … mai bine tăceți din gura decât sa lăsați asemenea comentarii penibile. cum sa faceți asemenea afirmații când voi habar nu aveți ce este in acel dosar , când voi nu știți nimic despre ce s a întâmplat, voi ii Spune-ți unei judecătoare ce sa facă și ce sa nu facă ? Pai ăștia care au lăsat comentarii aici voi spălați veceurile , sunteți vai și amar de capul vostru , ce știți voi despre drept ? :)))) Numai va dați deștepți , sunteți deștepți la voi la stana de oi, nu știți nimic despre o judecată . Penibililor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.