Modificare importantă în privința podului de la V. Pașii. Neagu: „E ultima”

Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, e jenat, la rându-i, de acest subiect după atâtea amânări și modificări.

Ar prefera să nu mai fie întrebat și să nu mai fie nevoit să dea astfel de explicații.

Reporterul buzoienii.ro a insistat astăzi, iar președintele CJ Buzău a anunțat ultima modificare:

„Dacă vă amintiți în urmă cu un an am exprimat opinia că un nou pod la V. Pașii s-ar face mai repede și mai ieftin. Dar atunci s-a insistat pe refacerea celui vechi. Din păcate, am avut dreptate. Reabilitarea podului vechi s-a lovit de noi și noi probleme. Mai întâi a lipsit un aviz de la Ministerul Culturii, după ce l-am luat pe acesta s-a opus Ministerul Transportului. Există supoziția că lucrările la podul rutier vor afecta podul feroviar. Iar Ministerul Transporturilor nu și-a dat avizul. În aceste condiții s-a optat pentru realizarea unui nou pod, în timp ce podul vechi va fi trecut în conservare. Lucrările la noul pod vor începe în curând”.

Podul de la V. Pașii a fost închis circulației rutiere în 2005. De atunci, au curs promisiunile referitoare la refacerea podului. Campion al promisiunilor a fost Eugen Teodorovici care în campania electorală din 2012 a anunțat că podul va fi reabilitat și redeschis circulației în decembrie 2013.

Citește și articolul: Un bărbat a intrat camuflat în apă pentru a prinde rațele din Crâng. Deschide articolul pentru a vedea fotografia doveditoare

Răstimp s-a organizat inclusiv licitație pentru proiectarea și execuția podului, firma buzoiană Integral având câștig de cauză.

loading...

2 comentarii la „Modificare importantă în privința podului de la V. Pașii. Neagu: „E ultima”

  • Pai cum sa nu apara nici macar un impas…..deoarece că sa treci podul de la Mărăcineni îți trebuie rovigneta….pt acest pod ….de la Vadu Pașii nu îți trebuie …..oare CNADR sa stea cu mâinile în sân….? Sa nu facă ei nimic….?….

    Răspunde
  • Nişte măscărici. De unde tot au atîta nesimțire, drku ştie! O să vină ea şi ziua in care vor plăti toți amăgitorii ăştia de profesie. Voi chiar mai credeți că vor să repare acest pod!?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.