Nou traseu pregătit de Trans-Bus. Îi rezolvă și pe cei din Buzău și pe cei de la țară

Buzoienii.ro a anunțat zilele trecute despre cererea oficială a comunităților din Costești și Gherăseni de a beneficia de autobuzele Trans-Bus.

Gherăseni e deja membru din decembrie al asociației care operează Trans-Bus, iar Costești a depus ieri cererea.

Până la înființarea efectivă a noului traseu trebuie finalizată documentația și achiziționate de către Trans-Bus noi autobuze.

Atenție, noua cursă va rezolva atât cererile celor din mediul rural, dar și pe ale muncitorilor buzoieni de pe Șoseaua Spătarului.

Zona cuprinsă între mun. Buzău și satul Spătaru e într-o continuă dezvoltare. Numeroase firme și-au deschis aici depozite și puncte de lucru, altele se amenajează ori se proiectează acum.

Probabil că în următorii 5-10 ani vor exista construcții pe întreaga întindere a șoselei de la Buzău la Spătaru. Noua linie de autobuz va ajuta la dezvoltarea zonei și îi va transporta pe muncitorii buzoieni care lucrează la firmele de aici. Deja s-au formulat cereri în acest sens.

Sunt premise ca noua linie să fie și profitabilă economic, ținând cont și de numărul mare de salariați și elevi din Spătaru, Budișteni, Gomoești, Pietrosu, Costești, Gherăseni și Sudiți care fac zilnic naveta către mun. Buzău.

Cel mai profitabil traseu al Trans-Bus e linia 2 spre Mărăcineni și Săpoca. În ultimul an s-au înființat noi curse spre V. Pașii, Gălbinași, Țintești și Smeeni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ciobanii, țepuiți de samsari cu banii pe miei. Ce au decis Poliția și Parchetul CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Nou traseu pregătit de Trans-Bus. Îi rezolvă și pe cei din Buzău și pe cei de la țară

 • Super , locuitorii din Gheraseni așteptau acest lucru din partea primarului lor. Felicitări domnule primar și succes in anul de grație 2019,sigur o să reușiți tot ce v-ați propus.

 • Bună seara! Felicitări!Dar….spre Vernesti pe cand… .?

 • Puneți autobuze ,dar ,pe
  . O sosea așa de îngustă…!!!

 • Si eu sunt pt. Vernesti.n-e puteti da un raspuns.aproximativ?

 • Locuitorii din Vernesti ,Grajdana,Tisau,Hales au vreo sansa la curse Trans Bus?
  Navetisti sunt destui iar actualul transportator este o jale!

 • Pentru Limpezis CÂND??????Sau poate Buzău-Mihailesti sau Buzău-Florica sau Buzău-Caldarusanca….sau cum știți d-voastră mai bine, că stăm prin stații cu copii și bătrâni bolnavi, să-i ducem la doctor și nu avem legături cu Buzăul,doar la câteva ore între autobuze.Ajutati-ne, vă rugăm!

 • LA LIPIA CAND ? SAU NU VREA PRIMARUL

 • De un an de zile se așteaptă acest traseu . Chiar nu se poate da un răspuns concret ??? Când va circula Transbus pe ruta Buzău- Gheraseni ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.