Nu-i glumă! Umbrărescu a turnat asfalt azi pe A7 (jud. Buzău)

E știrea zilei azi la Buzău.

Firma lui Umbrărescu a turnat azi la Rm. Sărat primul strat de asfalt pe Autostrada Moldovei (vezi VIDEO mai jos):

La eveniment au fost prezenți Marcel Ciolacu (șeful PSD) și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Din păcate, lotul 3 (Spătaru – Vadu Pașii), cel mai important pentru orașul Buzău, e în continuare fără executant.

Zilele trecute s-a făcut un mic pas înainte (o clarificare respinsă la CNSC) dar până la semnarea contractului mai durează. Există riscul din cauza contestațiilor în cascadă ca execuția să rateze finanțarea cu fonduri europene!

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Nu-i glumă! Umbrărescu a turnat asfalt azi pe A7 (jud. Buzău)

 • Marcelică, nu-i frumos să lingi acolo unde ai scuipat.
  „…USR să dea înapoi miliardul de euro furat cu vaccinuri inutile!

  Noroc cu presa:
  „Astăzi (20.10.2021), am făcut #doza3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și mai mulți colegi din Parlament”, a transmis liderul PSD. „Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple și la îndemână căi pentru a depăși această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa și a familiei sale. Și să acționeze pentru binele tuturor!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

  Răspunde
 • …jenant !…lotul 3 spătaru- Vadu pașii nu s-au adjudecat încă ?….restul – irelevant !…

  Răspunde
 • „Acesta este PNRR, oameni buni” spuse Ciolanu Marcel. Chiar m-a făcut să râd.
  Noroc ca v-a ajutat Uniunea Europeană sa faceți această autostradă, ca voi in 30 de ani nu ati facut nimic. Tot de peste 30 ani mor oameni nevinovați pe nenorocitul acela de E85. Nu va mai lăudați atata cu aceasta autostradă. In alte țări ca Slovenia sau ca Muntenegru, este o normalitate. Nu mai zic de Germania. Asa ca un exemplu de imaginatie, voi astia care aveți pensii speciale ia gândiți-va daca s-ar fi strâns timp de 30 ani acei bani, ar fi fost plina România de autostradă. Asa ca ciocul mic, nu va mai etalați cu elicopterele la inaugurari de autostrăzi. Ciocul mic si nu va mai lăudați atata cu proiectele acestea de infrastructură. Trebuia sa fie făcute de ceva timp.

  Răspunde
 • Asfalt pe autostrada sau într-o zonă tehnica?

  Răspunde
 • Zic sa va uitati bine la ce e acum, alti km nu mai vedeti..PSD nu renunta la pensiile speciale pentru ca vor saracii autostrazi..Amantele, nepotii si combinatiile sufera…Si tot Europa e de vina..

  Răspunde
 • Praf în ochi Auraș…să vedem autostrada și pe urmă mai vedem!
  Și apropos de „vizita inopinantă” eu cred că au furat startul campaniei electorale și nimic mai mult!
  Totuși momentul este oricum mai mult decât nimic, acesta fiind singurul lucru pozitiv!

  Răspunde
 • Ce mincinos Ciolacul. 1. Vaccinurile nu au fost inutile și 2. Tot PSD a fost cel care a flituit bani publici cumpărând vaccinuri în exces.

  Răspunde
  • Desigur. Dragnea a contractat 120.000.000 doze și a încasat comisionul aferent.

   Răspunde
 • „Moldova va avea autostrada dupa 30 de ani” – Marcel Ciolacu
  Cam asa anticipez si eu, cam dupa 30 de ani va avea, incepand de acum. Sau se referea de la Revolutie? Oricum, „va avea” este ceva nerealizat, la timpul viitor, deci si acum 30 de ani se putea zice ca „va avea”, la fel ca acum.

  Răspunde
 • Spataru – Buzau cand se face? Fara acest lot va fi jale de circulat in oras, tot traficul autostrazii se va descarca pe soseaua Brailei si pe Spatarului.

  Răspunde
 • Locatia este in zona unui nod rutier de la Rm, unde A7 va traversa drumul Rm Sarat- Braila. Il doare pe UMB la basca, merge pe volum mare de lucrari si marja de profit per total santier, nu loturi. Politicul baga capul in poza, indiferent cine si ce va fi, curios e cum de nimeni nu-i trage de mansete insa, la astfel de vizite de lucru, cu privire la legislatia anacronica a licitatiilor. Presa, constructorii, alti politicieni… nimeni? Pacat de oportunitate, restul e doar harneala pe net.

  Răspunde
 • asta a fost o dedicatie pentru Ciolacu. nu a verificat nimeni termometrul. (atat temperatura exteriora cat si a stratului suport).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.