emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Nu mai are răbdare primarul ?

C-tin Toma a anunțat deschiderea unui nou front de lucru pentru primăvara 2019.

E vorba de șoseaua de peste digul râului Buzău – parte a Centurii de Est a orașului – pe care primarul urmărește s-o facă din nou „circulabilă”.

Edilul șef a scăpat această promisiune la întrebarea unui buzoian de pe buzaucityreport.ro

„Pe centura de est am luat măsura ca la primăvară să facem reparații. Și la intrare dinspre Mărăcineni și pe „breteaua” care duce spre strada Dorobanți. Pentru restul străzilor cu probleme din oraș lucrăm acum lista de asfaltări pentru 2019”.

Pentru refacerea Centurii de Est există un proiect guvernamental – dată fiind importanța națională a realizării acestui drum.

Anunțat în premieră de Marcel Ciolacu, pe vremea când era viceprim-ministru, proiectul e acum în faza întocmirii studiului de fezabilitate.

Pare că Toma n-a mai avut răbdare și de aceea a anunțat că va interveni cu resurse municipale asupra acestui drum.

Context:

  • În prima jumătate a anului, Hydro Salt B92 – firmă angajată de primărie – va preda „Șoseaua Vadu-Pașii”  E vorba de drumul ce pornește de pe Șoseaua Brăilei (între fostul abator și Metalurgica), trece pe la Oborul de animale și ajunge până la podul de la V. Pașii. În total 2,25 de kilometri. Despre Șoseaua V. Pașii – parte și ea a Centurii de Est – buzoienii.ro a scris săptămâna trecută – CLICK AICI

  • Refacerea drumului de peste dig va însemna și un pas important înspre înființarea celei mai cerute șosele de către buzoieni. Cea care va lega cartierul Broșteni de podul de la Mărăcineni, ocolind strada Frăsinet și rondul de la Carrefour. Șoseaua are ca traseu Bazinul Olimpic – sediul Hidroelectrica Buzău – drum printre grădini  (proprietari SCDL și privați) – Dig râul Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce a făcut pentru 300 de lei domnul „Eugen” și „Radu”CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Nu mai are răbdare primarul ?

  • Poate face primarul o treaba buna și lărgește la 4 benzi Centura ocolitoare a Buzaului(E 85).

  • Asa este, macar reparati marginile din curbe si din fata Lukoil!!!

  • Acum scoatem bani din buzunarul contribuabilului pentru a repara ceea ce au stricat, sub privirea autoritatilor locale, exploatarile de pe cursul raului, respectiv extragerea si valorificarea pietrisului si nisipului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.