Nu se mai traversează la liber!

Au fost polițiști azi în intersecția de la arhiepiscopie (care urmează să devină din sens giratoriu în intersecție semaforizată):


Printre altele, polițiștii rutieriști i-au avertizat pe pietoni să aibă grijă la traversare întrucât s-au montat semafoare (pentru pietoni și șoferi):
Notă. La ora 13.00 toate semafoarele au fost stinse, circulația în intersecție revenind la principiul sensului giratoriu. După proba de azi, specialiștii urmează să decidă zilele următoare ce măsuri suplimentare se vor lua pentru fluidizarea traficului.


Problema apărută la trecerea de la sensul giratoriu la intersecția semaforizată e coloana de mașini care se formează dinspre Bd. Unirii.

loading...

2 comentarii la „Nu se mai traversează la liber!

  • Semafoare inteligente care nu rezolvă nimic. La loc comanda cu sensul giratoriu. Dar banii s-au dus la niște persoane mult mai inteligente decât semafoarele.

    Răspunde
  • Era foarte „greu” de prevăzut. De când am vazut semafoarele montate am rămas siderat de ingeniozitatea scornelilor fără sens. Nimic nu e mai bun decât un sens giratoriu și noi risipim banii pe nșpe stâlpi cu semafoare… Acolo nici măcar pietonii nu circulă des.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.