O investiție care a prins la Buzău. S-au împlinit 2 ani

Happy Cinema – complexul de săli de cinema din Galleria Mall – a sărbătorit aseară împlinirea a doi ani de la prima proiecție de film de la Buzău.

Clienții care au venit la spectacolele de aseară au fost întâmpinați de reprezentanții cinematografului cu șampanie și tort.

În cei doi ani de la inaugurare afacerea a mers din ce în ce mai bine, numărul clienților a crescut, astfel că managementul cinematografului a aproximat la 220 de mii numărul biletelor vândute.

„Clienții noștri majoritari sunt elevii, tinerii în general. În viitorul apropiat intenționăm să ne apropiem și o altă categorie de public. Pregătim o serie de proiecții eveniment, cu filme documentare 3D, spectacole de operă, balet și chiar musical-uri”, ne-a declarat Diana Cercel, reprezentant al Happy Cinema.

Happy Cinema are trei săli echipate cu proiecții 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și poate găzdui concomitent 387 de vizitatori.

Înainte sau după vizionare, oaspeții cinematografului se pot relaxa în foaier unde își pot comanda gustări și diverse băuturi.

În afară de Buzău, Happy Cinema mai există la București și Focșani, iar proprietarii pregătesc extinderea rețelei și în alte orașe.

Citește și articolul: Rușii vin la Buzău săptămâna viitoare! Informație nouă: 392 au rămas aici

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „O investiție care a prins la Buzău. S-au împlinit 2 ani

  • Mă bucură tare mult investiția care s-a făcut în sala de cinema de la mall .Este distractiv și educativ totodată ,pentru că ,ținând cont de vârstele celor care vor viziona pelicule acolo ,nu mă îndoiesc că ele vor fi alese cu grijă și răspundere ,nu cum se întâmplă pe calculator de exemplu ,unde îți e frică să-ți mai lași copilul să umble la el .Îmi aduc aminte ,cu nostalgie ,de filmele pe care le vedeam noi în tinerețe .Erau atât de puține locuri unde să te destinzi ,încât după ce vedeai un film ,pentru care stăteai uneori și cu orele la bilete ,altfel le luai cu preț dublu sau triplu de la bijnițari ,nu știu ,ieșeai alt om din sala de cinema ,și pelicula pe care o vedeai ,o țineai minte toată săptămâna,pentru că săptămâna următoare rula un alt film ,și trebuia să stai iar la coadă pentru bilete .Dar , merita .Altceva nu prea aveai ce face la Buzău .Mai veneau din când în când trupe de Circ ,în corturi mari și rotunde ,unde noi copii ne băteam să intrăm fără bilete .Ne strecuram pe sub marginile cortului ,apoi pe sub scaune și în sfârșit ,în incintă .Era frumos .Acrobați ,balerine ,și bineânțeles animale .Care de care mai exotice și de care eram fascinați .Eh .Vremuri ….

  • Chiar dacă se vor strâmba de râs tinerii cititori la rîndurile dlui. Adrian (!) hai să mai amintim și de … pregătirile care se făceau în vederea mersului la cinema : părinții făceau obligatoriu o mică baie , bărbații se rădeau și-și pregăteau hainele … bune iar doamnele își asortau la costumație și poșetă și cîte o … batistă , căci se lăcrima serios pe timpul ăla! După terminarea filmului oamenii comentau, unii cu decență, alții prin … tăceri semnificative – în fine, era un eveniment ieșirea la sala de cinema , care, la rîndul ei, era curățată și aerisită în pauza de 30 de minute dintre spectacole … Mai erau și cărțile ( de care n-a murit nimeni !) și radioul și stadionul și … nelipsita ” plimbare ” pe Centru sau în Crâng ! Si era tineret și pe timpul ăla …

  • Pentru a … echilibra balanța să spunem că și atunci pădurea avea uscături , ce-i drept, infinit mai puține și bine … controlate : la scenele de dragoste ( absolut decente ) se mai auzeau din întuneric remarci grosolane, fluierături, unii spărgeau semințe și le aruncau ( unde oare ?) pe jos, iar alții aveau plăcerea de a suge cu zgomot bomboane sau să foșnăie pungile din țiplă … Pe la fostul ” Ilie Pintilie ” ori pe la ” Eminescu ” sau CFR mai lucrau și șobolanii … Regina balului a rămas ( pînă-n 77 ) minunata sală ” Moldavia ” !……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.