Primăria Buzău va cumpăra 15 apartamente de pe piața liberă. Iată ce are, de fapt, în vedere C-tin Toma

Primarul C-tin Toma a anunțat că a prins la rectificarea bugetară de ieri achiziția a 15 apartamente de pe piața liberă.

„Vor fi apartamente sociale. În ele îi vom muta pe chiriașii primăriei din imobilele vechi, cu bulină roșie, de pe str. Cuza Vodă. E obligația primăriei să consolideze clădirile respective. Doamne ferește de un cutremur, atunci eu aș fi făcut răspunzător. Nici nu puteam începe lucrările de consolidare cu oamenii înăuntru. Așa, îi vom muta în aceste apartamente pe care le vom cumpăra de pe piața liberă, și ne vom apuca de treabă”, a anunțat edilul-șef.

Locuințe de pe Cuza Vodă

Un centru de care buzoienilor să nu le mai fie rușine

Toma vizează totodată și alte lucruri.

Să-i îndepărteze în acest fel pe unii dintre chiriașii care făceau probleme de centrul orașului.

Planul primarului e să refacă imobilele vechi, de epocă, iar în acest fel să transforme centrul orașului într-un loc frecventabil, pe care buzoienii să nu-l ferească rușinați de ochii turiștilor, ci dimpotrivă.


Citește și articolul: Andra va cânta de Revelion în Piața Dacia! Iată ce sumă uriașă va primi! Click AICI


În aceeași notă, vor fi îndepărtați și comercianții din clădirea Bazarului, care va fi transformată într-un al doilea sediu al primăriei, în timp ce Palatul Comunal va căpăta treptat și statutul de muzeu.


Citește și articolul: Iată ce s-a decis azi în privința rufelor uscate pe balcon în municipiul Buzău! Click AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Primăria Buzău va cumpăra 15 apartamente de pe piața liberă. Iată ce are, de fapt, în vedere C-tin Toma

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.