Program în centru, urmează Dorobanți și Micro XIV

După str. Luminii – ieri, Urbis Serv a asfaltat azi (în februarie!) și aleea/parcarea din spatele celor trei blocuri turn din centru (str. Ion Băieșu):Ieri, Urbis a finalizat strada Luminii din cartierul Dorobanți (650 m)

În zilele următoare, echipele Urbis vor amenaja parcarea de lângă noul sediu al primăriei de la Bazar, dar și spațiul cumpărat de la proprietar de pe str. Ostrovului:

Aici, în locul fostelor magazine, se va amenaja parcare pentru cei care vor veni la primărie
Zona din centru rămasă nemodernizată (primăria a trebuit să cumpere terenul de la proprietar)

Pe lista Urbis Serv e și asfaltarea trotuarelor de pe str. Prieteniei din Micro XIV (acum se pun bordurile) și a trei-patru parcări din Dorobanți 2 (vezi foto mai jos):

Se modernizează trotuarele pe str. Prieteniei (Micro XIV)

Parcare pregătită pentru asfaltare în Dorobanți II
loading...

6 comentarii la „Program în centru, urmează Dorobanți și Micro XIV

 • Buna ziua. Pe lista Urbis Serv este cumva și Aleea Parcului 19 din Cartierul Crang pentru asfaltare si amenajare parcare? In zona G.P.P.Nr.4-Liceul Pedagogic-G.S.Ș.Buzau, încă de anul trecut Serviciul G.U.P.M a raspuns Uniunii Asociatiilor de Proprietari Buzău că se are în lucru un Plan Urbanistic Zonal prin care se vor resistematiza căile de acces, parcarile si spatiile verzi. Având in vedere că pe Aleea Parcului (drum fara ieșire) se creează un blocaj rutier (dimineata si la paranz) fiind singura cale de acces spre aceste unitati de interes public, va rugăm să întocmiti un proiect tehnic care va transpune toate lucrările ce urmează a fii executate, pentru rezolvarea problemelor din zonă. Va multumesc.

  Răspunde
 • Bună ziua, despre strada Bucegi, o artera importanta din Buzau, unde elevii de la Liceul de Arta și copii de la gradinita de vis-a-vis, care înghit zilnic tone de praf din cauza halului în care arata strada, se mai știe ceva? Vorbim despre copii noștri!

  Răspunde
 • Este o zonă ” virgină ” încă de când duceam copiii ( azi maturi) la grădinița nr. 4 !!! Nu s-a reabilitat nimic, nici borduri, nici trotuare, nici alei de acces iar atunci când plouă sunt cazuri când mașinile te împroașcă cu noroi sau apă indiferent cât ar fi șoferii de atenți … Ca să nu mai vorbim că au fost demolate toate garajele sub promisiunea că se va face o sistematizare-model , și binențeles că nu s-a făcut nimic și nici nu sunt semne încurajatoare. Să sperăm că zona asta nu va avea soarta străzii Crinului ( promisă de peste 5 ani !) sau chiar a Bd. Republicii – renovată după intense presiuni … Deocamdată, mulțumim anticipat !

  Răspunde
 • SI CELE RAMASE INCA NETERMINATA DIN DOROBANTI 1 ZONA BLOCURI 33 CE SE INTIMPLA RAMINE ASA SAU IN ACTE SUNT FACUTE SI BANI LUATI CA LA BOSCODEALA

  Răspunde
 • In centru langa hotel si adiacent proprietatii lui Ghiveciu (unde se spune ca se va ridica un bloc) au terminat lucrarea rapid si au turnat asfalt in aceeasi luna.
  In Dorobanti2 unde zic ei ca vor asfalta in viitor au inceput lucrarile din vara trecuta si n-au terminat nimic. Daca va duceti acolo arata ca dupa razboi, din parcari generoase betonate au devenit parcari micsorate si de pamant si pietre.

  Răspunde
  • Și în Dorobanți II s-au asfaltat parcări în toamna anului trecut. Iar asfaltările vor fi reluate zilele viitoare pentru ce s-a lucrat în timpul iernii.
   1) Nu comparați suprafețele mari din Dorobanți cu acel spațiu din spatele blocurilor Hasdeu.
   2) Să apreciem că în sfârșit, după 30 de ani de lentoare, în Buzău SE FACE.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.