S-a spart trotuarul și s-a tăiat gardul viu vizavi de Aqua Max. Va fi prima construcție de pe câmpul vizavi de cartierul Orizont. Iată ce se va face

Mai mulți cititori au trimis azi către redacția buzoienii.ro fotografii din preajma rondului de lângă cartierul Orizont.

„S-a tăiat gardul viu, dar și trotuarul vizavi de Aqua Max. Se face cumva drumul acela care să ocolească Kaufland și Carrefour ?”, a fost primul mesaj primit de la un cititor.


„M-am oprit să fac câteva poze, dar muncitorii s-au speriat și au început să-și strângă balizele de pe carosabil. Apoi au plecat. Or avea autorizație ?”, ne-a scris un alt cititor, căruia îi mulțumim pentru fotografii.

Reporterul buzoienii.ro s-a interesat mai apoi la primărie.

Din păcate nu e vorba de începerea drumului atât de cerut de buzoieni.

Pe locul respectiv (vezi fotografia alăturată) o firmă a obținut toate aprobările necesare pentru înființarea unui restaurant. Există posibilitatea ca restaurantul să aibă la etaj și mai multe camere de cazare precum are și localul Aqua Max de peste drum.

Citește și articolul: Cum se reduce imediat aglomerația de la Carrefour? „Trebuie doar o volă și niște pietriș de râu”. Cum așa ? Iată aici!

Viitorul restaurant va avea și parcare, perimetrul în care se va amenaja fiind deja trasat pe teren.

Acesta va fi primul imobil ce se va construi pe câmpul situat vizavi de cartierul Orizont.

Citește și articolul: Vacile au venit singure acasă. După ore de căutări s-a confirmat cea mai neagră versiune

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „S-a spart trotuarul și s-a tăiat gardul viu vizavi de Aqua Max. Va fi prima construcție de pe câmpul vizavi de cartierul Orizont. Iată ce se va face

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.