Se circulă bară la bară pe kilometri întregi

Fotografiile din acest articol au fost realizate cu câteva minute în urmă de pe podul de la Fabrica de Bere.

Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului se circulă doar pe câte o bandă pe sens.

După cum se poate observa din fotografii, la această oră – când traficul e intens – s-au format coloane kilometrice pe ambele sensuri.

„Mai avem puțin pe sensul către oraș pentru a finaliza turnarea stratului doi. De azi am început dinspre Vernești frezarea carosabilului și pe sensul către Vernești”, ne-a declarat azi șeful de lucrări.

Pont

Șoferii pot câștiga câteva minute la orele de trafic intens dacă folosesc strada Orizontului. Aceasta pornește din vecinătatea autogării Buzău-Nord (zona centrelor comerciale), este paralelă cu str. Transilvaniei la care ajunge în vecinătatea bisericii din Simileasca.

strada Orizontului

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Se circulă bară la bară pe kilometri întregi

 • Deci…nenea reporteru’…
  1) de ce nu au lucrat toata vara cand a fost cald si desigur altul era randamentul?
  2) de ce nu se lucreaza pe timp de noapte pt a nu intinde la maximum nervii soferilor si sa se duca sa il calce pe toma falimentar de Buzau pe capatana?
  3)de ce nu s-a inceput cu zona ce-a mai proasta calitativ,recte Clubul politistilor->zona podului de la Fabrica de Bere?
  Parerea mea, simpla si onesta a unui platitor de taxe si impozite ca sunt lucrari la repede de-a gata si pe repede inainte,de proasta calitate pt ca banii sa fie rapid introdusi in conturi ca de…in 7 luni avem iarasi votari bre n-auzi.

 • Ar fi mai simplu sa ne spui unde nu se circula infernal in Buzau. Sau spre Maracineni. La Maracineni e disperare in fiecare zi, pe pod la fel pana la Carrefour. Poate sesizezi autoritatile de la Maracineni ca se poate asfalta si noaptea pentru a termina lucrarile mai repede. Sau nu vor firmele contractante sa plateasca ore de noapte muncitorilor?

 • Sau înmultit masinile dar asta nu ar fi o problema , problema este ca nu avem pe unde merge , Autoritatile nu misca mai nimic de ani buni . Un Primar corect rezolva situatia pentru ca bani sunt dar sunt niste proiecte de facut pe care oameni destepti le fac dar se vede ca nu îi avem sau domnul primar nu vrea sa le dea ocazia sa faca ceva corect si bine pentru orasul nostru

 • Mai tăceți draq din gură ca nu sa făcut ca nu sa dres ai draq ce sunteți voi poate era mai bine cu Boscodeală ca nu a făcut nimic și nu mai era traficul infernal, dar vorba aia omul niciodată mulțumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.