Se vor monta panouri ca pe Calea Eroilor + pistă de biciclete

Municipalitatea are planuri noi cu porțiunea din Bd. Unirii din dreptul Aurora Mall până în buza podului de la Mărăcineni.

Acest segment de bulevard ar urma de anul viitor să fie numit „Calea Aviatorilor” – cu referire la faptul că pe aici se ajunge la Școala de Aviație de la Boboc.

Primele informații au apărut la inaugurarea avionului montat în rondul din zona centrelor comerciale. Pe viitoarea Cale a Aviatorilor se vor monta panouri cu fotografii după modelul Căii Eroilor.

„Vrem să facem precum pe Calea Eroilor, cu panouri cu fotografii, pistă de biciclete, flori etc. Fotografiile vor fi de astă dată despre istoria aviației și a parașutismului de la Buzău. E un lucru care ține de tradiția și istoria locului, trebuie să promovăm și să ne mândrim cu asta”, a anunțat primarul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Se vor monta panouri ca pe Calea Eroilor + pistă de biciclete

  • Ar fi frumos cu imagini cu avioane, scene de razboi si asii aviatiei romane..

  • Domnule Reporter, eu as propune si redenumirea orasului: in loc de banalul “Buzau”, propun sa il redenumim “Oz”! Am întruni toate condițiile pentru acest nume frumos: avem deja calea din cărămizi galbene înspre Ploiești, avem locuitorii mulțumiți ca vad lumea in smarald, datorită ochelarilor pe care conducerea orasului a dispus ca toata lumea sa ii poarte, avem proiecte mărețe- ca in Oz-, il avem pana si pe marele Vrăjitor din Oz! Numai sa avem grija, ca atunci cand vom da ochelarii jos, sa nu cumva sa avem o deceptie si, in loc de smarald, sa vedem gri! Basca, la fel ca in romanul cu nume similar, este posibil ca în acel moment marele Vrăjitor din Oz sa isi ia zborul cu balonul, iar noi sa rămânem cu “marile proiecte”. Si nu stiu daca marea vrăjitoare de la Apus, din capitală, ne va salva atunci!

  • Ar fi frumos daca nu s-ar mai irosii banii degeaba si s-ar face ceva de ei care sa fie util societatii si de care sa beneficieze societatea, nu doar anumite firme care obtin contracte ca sa faca nimic, niste desene vandute la suprapreț.

  • Pe timpul comunistilor era singura pista de biciclete din municipiu, in zona aceea.Foarte buna initiativa,sa vedem cand se va concretiza!…

  • Fara o carciuma, o sala de pariuri si o farmacie nu are sens. Cu banii din taxe se acopera cheltuielile de gandire si concediu ale functionarilor de la primarie, care nu-si completeaza declaratiile de avere de vreo trei ani.

  • Pe zi ce trece Toma dezamăgește tot mai mult. Proiecte care nu aduc beneficii pentru toți buzoienii s-au tot făcut… Rămânem tot un orășel de provincie.
    Fonduri europene=0
    Investiții străine atrase=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.