Ședință importantă deseară la Ciolacu în birou. Se decide

UPDATE: Ciolacu a mers acasă la Viorica Dăncilă. Ulterior, buzoianul a postat pe facebook:

„Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”


Presa națională anunță că buzoianul Marcel Ciolacu se află în fruntea puciștilor care vor s-o înlăture imediat pe Viorica Dăncilă din fruntea PSD.

Deseară, la ora 19.00, în biroul lui Ciolacu de la Camera Deputaților, ar urma să se întâlnească liderii PSD din teritoriu care vor reformarea partidului.

Alături de Marcel Ciolacu s-ar poziționa dintre numele mai cunoscute -Stănescu de la Olt, Bădălău de la Giurgiu, Manda de la Dolj și Gabriela Firea.

Ciolacu a convocat ședința de azi pentru a pregăti CEX-ul de mâine (și a vedea pe ce voturi se bazează). Dacă iese bine, atunci Ciolacu ar urma să preia funcția de președinte interimar al partidului până la convocarea rapidă a congresului PSD (în decembrie).

Ciolacu, la cel mai important moment din cariera sa politică

De partea cealaltă, Viorica Dăncilă, urmașa lui Dragnea la partid, se ține cu dinții de scaun și anunță că nu vrea să demisioneze.

Sunt ore fierbinți în PSD – pentru că Viorica Dăncilă are și va avea de partea ei o grupare importantă de susținători (rămași de pe vremea lui Dragnea).

UPDATE: Reporterii televiziunilor naționale susțin că Marcel Ciolacu i-a propus Vioricăi Dăncilă, în schimbul demisiei rapide, șefia organizației de femei a PSD și un post eligibil de parlamentar pe listele PSD Teleorman.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.