Suspiciuni de abuz sexual asupra unei fetițe

La această oră polițiștii anchetează un caz de posibil abuz sexual asupra unui minor.

Incidentul, raportat la 112, s-ar fi petrecut în comuna Ziduri, de lângă Rm. Sărat.

Victima ar fi o fetiță de doar patru ani, iar agresor vărul fetiței, de doar 11 ani.

Mama fetiței e cea care a reclamat cazul, iar polițiștii fac acum verificări pentru a se descoperita dacă cele semnalate sunt sau nu reale.

Update: 

După o primă examinare medicală, fetița nu prezenta urme de raport sexual. Reclamația a venit din partea unor romi spoitori din satul Costieni comuna Ziduri, care locuiesc în condiții destul de paupere.  


Dacă suspiciunile se vor confirma acesta ar fi al doilea caz din ultimele zile de abuz sexual asupra unui minor, după cel petrecut la Pogoanele, când un individ de 30 de ani a profitat de fratele de 12 ani cu care a întreșinut raporturi sexuale orale și i-a introdis un pix în anus. Procurorii DIICOT suțin că scenele respective au fost și filmate și că au intrat în posesia un stick cu materialele pornografice. Adultul de 30 de ani riscă în aceste condiții să ajungă în închisoare.

loading...

Un comentariu la „Suspiciuni de abuz sexual asupra unei fetițe

  • Cred că nu a fost zi de la Dumnezeu să nu deschid radioul sau TVul ,și să nu aflu de aceste acțiuni bolnave le-aș spune eu ,care se petrec între minori .Principalii vinovați sunt părinții .Nimeni nu poate să spună ce e mai bine sau mai rău pentru copilul lui ,de cât părintele .El are cea mai mare influență emoțională .Nu școala , nu vecinii ,sau mai rău prietenii de joacă ,de regulă mai mari ,nimeni înafara mamei și a tatălui .Atrocitățile astea care se întâmplă între copii ,provin îndeobște în familiile destrămate ,ceea ce îmi întărește poziția .În cazul în care abuzatorul este un adult ,atunci el trebuie pedepsit draznic ,sau și mai rău ,internat într-un spital de specialitate ,fiindcă acești oamenicategoric sunt bolnavi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.