Toma l-a primit azi la primărie pe celebrul Ivan Patzaichin. Iată ce au pus la cale pentru buzoieni

Celebrul Ivan Patzaichin, de patru ori campion olimpic la canoe, a venit azi la Buzău pentru a-i propune primarului C-tin Toma organizarea pe unul din heleșteele din municipiu a unei eveniment care să promoveze mișcarea în aer liber și, în mod special, vâslitul.

„Avem nevoie doar de aprobarea dvs. pentru a folosi un lac. Cu bărcile venim noi. E vorba de bărci pentru 10 vâslași plus un cârmaci. Aștept cât mai mulți buzoieni, va fi distracție, dar și concurs. La început voi face eu o demonstrație, iar apoi îi voi chema pe buzoieni în bărci. Echipa câștigătoare va fi invitată apoi în luna septembrie la Tulcea unde va avea loc concursul național, între echipele din fiecare oraș prin care a trecut caravana nostră. La eveniment, în orașele în care am mai fost, au participat între o mie și zece mii de oameni, iar în bărci au urcat între 250 și 300 de persoane”.

Primarul Toma le-a propus atât parcul Crâng, cât și parcul Tineretului, iar Patzaichin a ales Parcul Tineretului pentru că heleșteul de aici e ceva mai mare. S-a convenit asupra datei de 8 iulie, într-o sâmbătă, iar Toma intenționează că ziua de distracție de pe lac să fie încheiată și cu un spectacol la amfiteatru.  

Toma alături de Patzaichin, Ștefan Alexiu (cu ochelari) și Cătălin Cârnu (Radio România Actualități)

Evenimentul va fi promovat și de Radio România Actualități, Patzaichin fiind însoțit la discuția de azi cu Toma de cunoscuții crainici radio Ștefan Alexiu și Cătălin Cârnu. 

Patzaichin și echipa lui vor veni cu o zi mai devreme la Buzău pentru a organiza o conferință de presă. 

Ivan Patzaichin: „Vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre -indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă- şi să formaţi echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luaţi startul în competiţia Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză,  în canotci de 10+1 locuri”.

loading...

2 comentarii la „Toma l-a primit azi la primărie pe celebrul Ivan Patzaichin. Iată ce au pus la cale pentru buzoieni

  • „Măi băieți, puneți mâna pe lopeți”(Ivan Patzaichin)

    Răspunde
  • Van Patzaichin și canotca lui. Frumos, dar pentru asta ar trebui „epilat”lacul. Până în iulie se umple de vegetație și am înțeles că a fost interzisă îndepărtarea ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.