Ultima oră! Accident la Tisău! Șase persoane căzute de pe o punte !

Accident produs în urmă cu câteva minute la Tisău.

Conform primelor informații s-a rupt puntea peste pârâul Valea Tisăului și șase persoane au căzut de la înălțime.

Victimele au sunat la 112, iar patru salvări, o mașină de pompieri și una de la descarcerări au plecat spre locul faptei.

„S-a rupt o șufă a punții. Puntea s-a înclinat într-o parte și au căzut. Număr acum cinci persoane, toate femei, care au căzut de la 5-6 metri înălțime. Veneau de la biserică și se îndreptau spre casă, în cătunul de peste pârâul Tisău. Apă nu e, e abia un firicel, nu asta-i problema. Au căzut de sus peste bolovanii din albia pârâului. Trei femei sunt mai rău și două mai ușor. E posibil să-și fi rupt picioarele, bazinul, coastele. Unele s-au lovit și la cap. Noi am tot reparat această puncte, am și cerut ajutor pentru a primi bani în vederea construirii unei noi punți. Am făcut numeroase sesizări către ISU, au venit, au văzut, dar nu s-a rezolvat nimic. Mai vem două astfel de punți în comună, mi-e și frică să nu se repete cumva acest accident”, ne-a declarat primarul din Tisău, Cristian Mihai, ajuns într-un suflet la locul accidentului.

UPDATE

Salvatorii au ajuns la locul accidentului. Femeile au fost ridicate din albia pârâului și urcate în ambulanțe. Acestea acuză dureri și există posibilitatea de a fi suferit fracturi ale membrelor și bazinului. Trei sunt accidentate mai rău și două mai ușor, salvatorii urmând să decidă dacă le vor lua și pe acestea pentru a fi duse la spitalul județean.

Vom reveni cu alte informații!

loading...

3 comentarii la „Ultima oră! Accident la Tisău! Șase persoane căzute de pe o punte !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.