VIDEO. Iată imagini filmate la câteva secunde după accident. Oameni întinși pe jos, văitându-se. Ambulanțier: „Zici că era la Mihăilești”

Un buzoian a filmat imaginile de mai jos după doar câteva secunde după ce directoarea Școlii nr. 1 a intrat cu mașina în mulțime.

„M-a călcat și pe mine cu toata pe laba piciorului. Dar mă pot declara mulțumit, comparativ cu ceilalți”, a scris acesta pe facebook.


„Așa ceva e greu de descris în cuvinte. Atâția oameni întinși pe jos, văitându-se. Zici că eram la Mihăilești”, le-a povestit jurnaliștilor un angajat al ambulanței.

Citește și articolul: Ziua accidentelor! Gravidă în opt luni lovită pe trecerea de pietoni de pe Spiru Haret!


Citește și articolul: VIDEO: „Ce cauți tu ca băiat în toaletă la fete?”. Plângere a mamei unei eleve. Iată la ce liceu buzoian s-a întâmplat

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „VIDEO. Iată imagini filmate la câteva secunde după accident. Oameni întinși pe jos, văitându-se. Ambulanțier: „Zici că era la Mihăilești”

  • Vă dați seama ce face această doamnă ,dacă se enervează la școală în timpul orelor ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.