Unul din acționarii Gloriei i-a cerut demisia lui Pustai!

Se precipită lucrurile la Gloria.

În această dimineață, Campus Media, unul din cei trei acționari ai clubului, a emis un comunicat de presă în care a anunțat că i-a cerut public demisia antrenorului Cristi Pustai.

Notă 1 Rămâne de văzut ce poziție vor lua astăzi, în ședința Comitetului Executiv, ceilalți doi acționari: Consiliul Județean și Primăria Buzău.

Pe surse, inclusiv CJ Buzău nu l-ar mai vrea pe Pustai. Nu știm încă poziția Primăriei Buzău

Notă 2 Rămâne de văzut ce va face Pustai. Dacă își va da demisia sau nu. Și cum va reacționa clubul dacă Pustai nu va demisiona. Îl va demite (plătindu-i ceva compensații financiare) sau îl va păstra ?

Notă 3 Sunt suporteri ai Gloriei care l-ar vrea pe Viorel Ion ca antrenor. Din comunicatul de azi, Campus Media respinge varianta „Vioară”. La numirea unui nou antrenor trebuie să existe consens între cele trei entități. Pe surse, Campus Media îi va propune pe Adi Mihalcea și Vali Stan (de la Metalul). „Un buzoian, respectiv un antrenor cu experiență”.

Un astfel de moment de criză (demiterea unui antrenor, numirea altuia) reprezintă un risc major de spargere a unui club cu mai mulți acționari. Să sperăm că vor avea înțelepciunea de a se înțelege și a continua împreună.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Unul din acționarii Gloriei i-a cerut demisia lui Pustai!

 • Mihalcea – antrenor cu experiență! :))) Vali Stan este, într-adevăr, un profesionist desăvârșit și o soluție mult peste Ion Viorel.

  Răspunde
 • Damn !

  Ca total nepasionat de alergat după o minge căreia să-i dau cu piciorul habar n-aveam că din ce cotizez eu la stat, sunt plătiți bătătorii de minge pe iarba.

  Ce misto-i sa fii stat si sa dispui fix după cum îți binevoiește cheful de taxele plătite de fra….ăăă….cetățeni !

  Cine dorește să se joace de-a fotbalul, s-o faca pe banii lui, nu pe banii altora !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.