Acum! Se dărâmă gardul dinspre Kaufland și saloanele de nunți

Activitate intensă la această oră în zona în care se amenajează noul magazin Kaufland din Bariera Ploiești.

Pe lângă constructorii care lucrează la viitorul supermarket, o altă echipă de muncitori demolează gardul dintre parcarea Kaufland și saloanele de nunți deținute de omul de afaceri buzoian Ninel Brebeanu.

Prin demolarea gardului și apariția Kaufland în zonă, omul de afaceri are numai de câștigat.

În primul rând, nuntașii se vor putea folosi de parcarea generoasă a supermarketului fără a incomoda activitatea magazinului.

În al doilea rând, o dată cu dezvoltarea comercială a zonei, omul de afaceri își poate reloca cele trei saloane de nunți din zonă, iar spațiile astfel eliberate ar putea fi închiriate pentru diverse magazine.

„Gardul nu se află pe proprietatea mea, ci a celor de la Kaufland. Ei au decis să-l dărâme, din câte am înțeles vor săpa pentru a trage o conductă pe acolo”, a precizat Ninel Brebeanu.

Citește și articolul: Acum! Echipe de muncitori acum în Bariera Ploiești în dreptul unității militare. Iată ce se întâmplă

Va face prima parcare etajată din Buzău

Omul de afaceri buzoian mai are în lucru în această perioadă și amenajarea primei parcări etajate din Buzău.

Aceasta va fi amplasată în centrul orașului pe spațiul (folosit și acum ca parcare) dintre clădirea ANAF, BRD și Palatul Copiilor.

„Conform proiectului, parcarea va avea demisol, parter plus un etaj descoperit. Câte 84 de locuri de parcare pe nivel. Când toate documentele necesare vor fi gata, atunci va începe și construcția. Eu mi-aș dori ca în februarie să deținem toate autorizațiile și să-i dăm drumul la treabă. Investiția se va ridica la aproape un milion și jumătate de euro. Va fi construcție metalică, există posibilitatea prelungirii în timp cu un etaj. Asta însă doar dacă vor exista clienți”, a declarat Ninel Brebeanu către reporterul buzoienii.ro.

Citește și articolul: Toma: „La anul vom face 100!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Acum! Se dărâmă gardul dinspre Kaufland și saloanele de nunți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.