Azi s-a dat startul. Se va asfalta și în această noapte!

S-a dat startul asfaltărilor din acest an din municipiul Buzău.

Prima stradă pe care s-a turnat covorul asfaltic – primul strat – se numește Aerodromului.

Are 130 de metri și separă Cimitirul Eroilor de cel al Eroilor Sovietici.

E folosită îndeosebi de militarii care lucrează la unitatea de dincolo de calea ferată.

Șansa ei la asfaltare a fost evenimentul de amploare internațională care va fi găzduit pe 17 mai la Buzău în zona Cimitirului Eroilor.

Pe lângă Aerodromului, s-a asfaltat și o altă străduță – Intrarea Aviației – care mărginește în spate Cimitirul Eroilor Sovietici.

E o stradă mai lată  și înfundată la un capăt care va fi folosită și ca parcare pe ambele laturi de cei care vor veni la cimitirul învecinat.

Citește și articolul: Iată ce culoare va avea asfaltul de pe prima pistă de biciclete adevărată din Buzău. CLICK AICI

Se va asfalta și în această seară

O dată cu aceste două străduțe s-a dat oficial startul campaniei de asfaltare din 2018 de la Buzău.

În această noapte – dacă nu va ploua – este programată asfaltarea pe un sens a Căii Eroilor.

E vorba de primul strat de la semafoarele din Bariera Ploiești până la Kaufland Sud.

După ce se va încheia lucrarea din această zonă, muncitorii de la Urbis Serv vor trece la Aleea Sporturilor.

Primarul C-tin Toma a promis 100 de străzi asfaltate în Buzău în anul Centenarului.

Un impediment este că la Urbis Serv se va monta în următoarea lună noua stație de asfalt de 1 milion de euro, astfel că pentru început asfaltul va fi cumpărat de la stația Strabag.

Citește și articolul: Iată ce au făcut patronii de maxi taxi. Ședință azi și la Primăria Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Azi s-a dat startul. Se va asfalta și în această noapte!

  • Din poze nu arata prea bine asfaltul, pare neinchegat si netasat cum trebuie, cum s-a facut si cu asfaltul de pe trotuare prin unele zone, cum ar fi Marghiloman, Victoriei, sunt zone in care pur si simplu deja s-a macinat asa numitul asfalt si nu are nici 6 luni de cand e turnat.

  • mare nevoie era sa se asfalteze aerodromului si cealalta sunt ff circulate bara la bara ce sa mai niste strazi care nimeni nici nu a auzit macar !!! iar restul strazilor care am rupt masinile sunt conservate !!!

  • Nu mai sunt eu tânăr ,dle Primar ,că pe cuvânt că aș ieși să dau o mână de ajutor unde ar fi nevoie .Vreau să văd și eu orașul ăsta curat și frumos ,pentru că avem și noi ce arăta ,și aș vrea să se vorbească și despre noi ,cum se vorbește despre Brașov ,Timișoara ,Iași ,Cluj ,sau Constanța .Dar ce spun eu ,despre multe alte locuri din țărișoara asta se vorbește frumos ,,pentru că au fost îngrijite și locuitorii au fost legați sufletește de locurile în care s-au născut .Câți nu sunt adoptați de buzoieni și au ajuns să iubească orașul ,să vor să nu mai plece și să pună umărul la dezvoltarea lui .Și cum totul pleacă de la lider ,de la Primar ,vă dați seama ce responsabilitate cade pe umerii lui .Haideți să îl încurajăm ,vedeți că e un om dedicat ,care face tot ce ține de el ca lucrurile să meargă în direcția bună .

  • Str INDEPENDENTEI este O RUINA !!!
    Trotuarele pe Unirii Sud pe ambele parti au cratele de ne rupem gatul impiedicandu-ne !!!!

  • Iar cele două “străzi” că și alte câteva zeci
    (alei,fundături sau ce-or mai fi) nu aveau deloc astfalt.Daca ar exista posibilitatea sa asfalteze totul intr-o zi ar fi bine.Asa trebuie totuși să avem răbdare și speranta având în vedere că primarul pare că își ține promisiunile

  • Avem parte de un primar deosebit care știe ce vrea si demonstrează că poate. În anul 2018 prima stradă asfaltata a fost conceputa de ofițerii deLa U.M. de geodezie care au carat acolo sute de mașini de piatră,inclusiv stabilo-pozi ,fiind un teren mlăștinos. Drumul de piatră a fost parcurs de sute de militari zilnic. Asfaltarea lui cinstește eroii români și Sovietici. Bravo primarului care are asemenea preocupari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.