Cine pleacă, cine vine, cine câștigă

Cea mai importantă modificare e aceea că Ion Barbu, unul din cei mai buni consilieri locali din ultimul deceniu, nu va mai activa în CLM.

Barbu a fost exclus din PNL (există decizie a Prefecturii Buzău) după ce a apărut în fotografii alături de Pro România. Între timp, Barbu cerut celor de la Pro România un timp mai lung de gândire.

Locul lui Barbu va fi luat la ședința de vineri de C-tin Ioniță, trezorierul PNL Buzău.

A doua plecare din Consiliul Local este cea a tânărului Daniel Lambru, care a demisionat din motive personale. PSD a nominalizat deja un înlocuitor în persoana lui Dumitru Gheorghe.

O altă modificare în Consiliul Local e aceea că Maria Ionescu și Vasile Gheorghe de la PMP au trecut la ALDE (vezi foto mai jos).

Cel mai probabil, aceștia nu vor fi schimbați de Adrian Mocanu din pricina din pricina timpului scurt – 3 luni – până la locale. În România, se știe, procesele durează cu anii.

Cine câștigă ?

Prin plecarea lui Ion Barbu, primarul Toma scapă de o voce critică. În plus, Toma va conta și pe sprijinul celor patru consilieri ALDE – PMP: Kati Orzea, Aurel Stănciulea, Maria Ionescu și Vasile Gheorghe. În opoziție au mai rămas doar 7 consilieri, Roșioru, Bebe Ionescu și cei cinci reprezentanți PNL.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Cine pleacă, cine vine, cine câștigă

 • Toma scapă de o MARE VOCE CRITICĂ chiar ! Ion Barbu era cel mai periculos opozant, mai periculos şi decât Roşioru. Dacă Roşioru are doar tupeu şi ,,papagal”, Ion Barbu era şi tare în gură era şi deştept, ştiind cel mai bine din perspectiva opoziţiei cum să abordeze fiecare speţă în Consiliul Local.
  Dar nici Toma nu era vreun blegoman în faţa lui, ştia de fiecare dată cum să-i răspundă astfel încât să-l ţină în frâu.
  Mai mare îngrijorare ar trebui să-i fie de-acum încolo lui Toma pentru demisia lui Lambru. Deşi tânăr, era unul puţinii pesedeşti promiţători din cadrul CLM-ului pe care te puteai baza, fiind exemplu de seriozitate şi pricepere, dar mai ales de toate NEPĂTAT în niciun fel de speţă (spre deosebire de alţi pesedişti de acolo, foşti boşcodişti ce efectiv put de neseriozitate, care nu-i fac niciun fel de cinste lui Toma, doar îl DEZONOREAZĂ, fără ca el să-şi dea seama…deocamdată).

  Răspunde
 • Tânărul Lambru lipea afișe cu psd acum vreo 15 ani. O valoare…

  Răspunde
 • Dar ce trebuia sa faca la varsta aia sa fie consilier local ? Poti spune altceva despre un consilier local al unui partid, ca e hot, ca e smecher, ca e imoral,etc Dar nu poti sa-l acuzi ca ,tanar fiind si prospat membru de partid, a lipit afise in campaniile electorale. Din cate am inteles, functia de Director la centrul ala sau alta functie pe care a avut-o erau incompatibile cu functia de consilier local,parca. Demisionand, evita discutiile din campania ce va urma. Demisia este in interesul partidului.

  Răspunde
 • La buzau TOT ORAŞUL ÎL VA, VOTA PE DOMNUL Toma ..restu sunteţi hoţi care aţi furat Ţara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.