„E o veste bună și, în același timp, una proastă!”

Așa arată, cu indicativul „excelent”, tabela care prezintă calitatea aerului în mun. Buzău.

Postarea a avut imediat și comentarii negative:

„Mda! Dar nici industrie nu prea mai e!”

„Este normal! Industrie cam deloc! De unde poluare?

„Flacăra nu mai există, Romcarbon devine Lidl, Contactoare este sală de fitnes, Gerom nu mai este, Fabrica de zahăr nu mai produce, Ductil tocmai ce a trimis oamenii in șomaj, Beta nu mai este, Apcarom au în 75%, Marteli închis, Alisson la fel, industria buzoiană este la pământ!”

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„E o veste bună și, în același timp, una proastă!”

  • Stația de măsurare a calității aerului este într-o zonă cu spațiu verde, utilizată relativ, și nu cred ca are senzori în tot orașul pentru o medie corectă a calității aerului.
    De ce s-ar muta lumea în municipiul Buzău? Mai sunt locuri la primărie ori la consiliul județean, că altfel nu prea ai unde să lucrezi!

  • De ce nu se pune un senzor si in giratoriul cu avion sau în giratoriu locomotiva? Atunci să vedem ce mai spun senzorii?

  • Felicitări maxime domnule Ionut Sorin Apostu! Acest fapt vi se datorează efortului dvs.continuu în slujba comunității, gândirii dvs.creatoare şi faptului că nu precupetiti nici un efort pentru ridicarea urbei noastre pe noi culmi de progres si civilizație! Să ne trăiți pentru a ne călăuzi prin negura vremurilor! Este bine aşa? Câtă ipocrizie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.