„Într-o săptămână va avea loc inaugurarea”

La această oră se toarnă ultimele două straturi de asfalt peste podul rutier de la Metalurgica.

„Mai avem de vopsit, de pus o balustradă și de asfaltat trotuarele. Peste o săptămână îi vom face inaugurarea”, a anunțat azi ing. Dorina Dobrescu de la Troia Premium Construct.

Muncitorii de la Troia s-au mișcat bine. Mai puțin de 9 luni a durat refacerea podului

E al doilea pod din mun. Buzău refăcut de firma din Rm. Sărat, după cel de la Marghiloman.

Nu va fi și ultimul, întrucât peste aproximativ o lună (când CFR va da avizul) se va începe reabilitarea și celui de-al treilea – podul peste calea ferată de la Metalurgica.

Podul peste calea ferată (Buzău – Brăila) va fi cel mai greu de realizat. Muncitorii vor putea lucra doar în intervalul în care CFR ca înterupe alimentarea cu energie a firelor de deasupra căii ferate.

Altfel, există riscul electrocutării muncitorilor.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Într-o săptămână va avea loc inaugurarea”

 • Am observat ca ORICE lucrare noua din municipiu, de la asfaltare, borduri, trotuare, poduri, chiar si varuiala de pe fatada stadionului din Crang, este STRAMBA. Nu am ceva impotriva formelor organice, naturale, doar ca arata ca naiba atunci cand o linie presupus a fi dreapta iese ondulat, involuntar. Aplaud cu toate membrele din dotare initiativele, dar nu pot sa ignor, ca om, calitatea lor.

  Răspunde
 • Ok, o fi, dar mai fratilor, un pod de 50 de metri, 9 -noua luni- or sunt eu nebun, ori tara asta a ajuns de rahat! Mai oameni buni, in timpul asta s-au facut lucrari de mare anvergura, ce-i drept in alte vremuri! Acum lucrarile costa enorm si dureaza enorm!Pai tu firma vii si lucrezi cu 2-3 muncitori?

  Răspunde
 • Mai bine-l făceau și pe cel spre Vadu Pașii, era gata demult! Doar cârcotașii și necunoscătorii pot spune ceva rău de Troia. S-a mișcat exemplar (n-am nici cea mai mică tangență cu această firmă).

  Răspunde
 • …oricum nu poate fi folosit atâta timp cât se va lucra la cel de alături ( deasupra liniilor CFR)…se va circula pe sub pod…. tămbălău spre marghiloman!… cât timp?….nu știm!… să nu se mai grăbească cu inaugurarea!…

  Răspunde
 • Ca de obicei, mai exact ca si la podul de la Marghiloman, o sa mai dureze cateva saptamani dupa data de receptie anuntata, pana cand podul va fi dat in folosinta.
  Anuntul este din 07.10.2020, astazi suntem in 21.10.2020! Sunt 2 saptamani si nu se vede nici un semn ca s-ar redeschide podul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.