Ionuț Apostu: „Mi-aș dori să o cunosc și să-i strâng mâna”

„În această seară am avut parte de o experiență incredibilă, a povestit Ionuț Apostu pe facebook.

Viceprimarul a asistat la o scenă impresionantă cu o doamnă nevăzătoare, cu baston, însoțită de un labrador:


Ulterior, din vorbă în vorbă, de la buzoienii care postat comentarii, s-a aflat identitatea doamnei, profesoara Aurelia Mihaela Burta:


Aurelia Mihaela Burta

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Ionuț Apostu: „Mi-aș dori să o cunosc și să-i strâng mâna”

 • Când chiar și vicele se miră când la Buzău cineva chiar respectă legea, fără cu ”dacă”, ”mă doare operația”, ”am bunica în spital”, e semn de care? În 2020 era dezamăgit de un afiș pe Spiru, pus de oameni pentru oamenii care nu strângeau după animale, fără să vadă un eveniment în cauză. Doar era dezamăgit și dur. Acum, cu o floricică civilizată, cu rușine, respect și probabil și teamă de legea locală și buzoieni, și-a revenit cu moralul, are speranțe în privința noastră. Invariabil, pentru a constata legalitatea comportamentului persoanei, a încâlcat una, încurcând circulația. Invariabil se presupune că cei care l-au claxonat nu erau după o zi grea de muncă precum dumnealui, ci ori erau turiști în tranzit, ori cei cu 2-3 mașini pe familie, sunt sigur. Ireal!!!
  Apostu e pus pe glume autoironice și involuntare încă de la început de an, va fi mișto în rest, parcă văd, deși e greu să întreacă auto-laudatio ce-și făcea cu pozatul benzilor albe de pe strada care acum nu mai e prin centru, din Turnul Palatului, turn unde nu avea voie să urce că se bălangăne pentru oamenii turiști, deci și pentru omul vice.
  El merge cu mașina personală, în timp ce traiul nostru e ”mai bun, mai prosper și fără griji” cu Transbus și călare pe biciclete, prin soluțiile găsite de el, altul și cealalaltă pentru noi. I-RE-AL dar meritat!!!

  Răspunde
 • Eu mi-as dori ca viceprimarul sa stranga toti cainii maidanezi de pe domeniul public, dupa ce va face aceasta treaba o sa vreau si eu sa-i strang mana. Pana atunci, sa-si vada de treaba lui si sa nu se mai entuziasmeze de un lucru normal facut de un cetatean decent al orasului.

  Răspunde
 • Semne bune anul are : în sfârșit, dl. viceprimar Ionuț Apostu a ieșit din silentio stampa alegând un subiect care ar putea sensibiliza până și ” opoziția ” de catifea … Căci doar e fost ziarist !!!

  Răspunde
 • Câți angajați bugetari merg cu bicicleta în orașul Buzău ?
  Ceva nu se leagă dacă nu predicam cu exemplul personal……..

  Răspunde
 • Stai acasă, Ionut Sorin Apostu !

  Daca rodul muncii tale este cel pe care-l vedem zi de zi, mai bine stai acasă, nu mai cauta soluții sa faci traiul mai bun și fără griji buzoienilor fiindcă, in mod absolut evident, ești complet ineficient !

  Stai acasă !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.