Posibil act de teribilism. Imagini primite la redacție

Sunt imagini pe care un cititor ni le-a trimis către redacție.

„Imaginile circulă deja pe internet la Buzău. Pare să fie un minor care se plimbă cu mașina cu un prieten, probabil mai mare, prin orașul Buzău. Sunt două secvențe. Una, ziua, filmată pe str. Simila, pe lângă Inspectoratul de Jandarmi, și una, seara, în Broșteni, pe Iazul Morilor”.

Poate părinții copilului sau o rudă văd imaginile și-i atrage atenția puștiului că nu-i corect ceea ce face. S-a mai și filmat și a pus imaginile pe internet. Ăsta e teribilism”, ne-a scris cititorul.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Posibil act de teribilism. Imagini primite la redacție

 • Vre un pui de cioropină,cu mașina cu volan pe dreapta….

  Răspunde
 • Presupun că ,autoritățile își fac treaba și găsesc pe respectivul viitor „donator de organe”.Nu de alta,dar să nu facă victime colaterale, că de restul…

  Răspunde
 • Copil de barosan, conduce un Mertzan,
  Si cum totul este ilegal, cra-cra-cra, se aude pe fundal !
  El e ‘jmecher, se vede de la distanta,
  Numai ca acum, cine stie, poate ajunge in instanta !
  Dar cum ‘jmecheria este specifica acestui om,
  Ii dorim din toata inima sa opreasca intr-un…pom !

  Cra-cra-cra….

  Răspunde
 • Ăsta are experienta la volan. E prea sigur de el, probabil sofeaza de ceva timp. Sper să nu fie același puradel care conduce o mașină prin Comuna Naieni. Așteptăm poliția să își facă datoria.

  Răspunde
 • Faptul ca e de alta etnie nu va da dreptul sa folositi cuvinte discriminatoare ca cioara, cra-cra, ciorogarla, cioropina etc. Mi se pare inacceptabil ca in secolul nostru sa mai avem o astfel de atitudine si sa ii acuzam ca fura, sunt japite, au tras tara in jos cu vreo 50 ani etc. Faptul ca s-a distrat nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa spui ceva de etnie lui. Iar faptul ca are volan pe dreapta nu il face automat pe proprietar inferior. Mi se pare complet nepotrivita atitudinea voastra, va rog sa o revizuiti.

  Răspunde
 • @username
  Poate da norocul peste tine si te afli prin zona cand se distrează garoiu’.

  Răspunde
 • urat din partea noastra! tre’ sa fim toleranti cu aceasta etnie care face doar fapte bune! mai incaseaza si ajutoare sociale si detine masini de lux (pe filmare se vad doua marci de masini diferite – mercedes & audi).
  Despre ei …numa’ de bine ca alfel …intervine cenzura si ne baga corectii politic la „frana”.
  In plus, ei au adus Romania in situatia in care se afla, printre primele in Europa la fapte bune!!! Va imaginati ce reclama buna ne faceau pana sa vina din strainatate unde legile sunt mai permisive si toleranta e dusa la extrem? Nu-i de mirare ca suntem printre cei mai bine tratati peste hotare.
  Multumim voua, dragi cetateni cu drepturi depline si ajutoare de la stat!

  Răspunde
 • Draga user(no)name, dar aici nu discutam despre O etnie ci despre ACEA etnie.
  Da, da, aia de care ne-am saturat sa mictioneze pe noi razand cu un sclipici galben in coltul gurii, in timp ce au numai drepturi, dar nu si obligatii.

  Mai sunt si ALTE etnii in tarisoara asta (maghiara, armeana, germana, turca, rusa, etc…), dar nu am auzit prea multe despre ei…, decat ca isi achita impozitele la timp ca orice roman normal, au copiii la scoala, respecta legile tot ca orice om normal, nu se taie pe strada cu sabii de ninja, nu conduc masini de barosani cu permise luate pe la Craiova, nu lasa mizerie peste tot unde trec, etc….

  Cand unul din ACEA etnie va intra cu masina in tine ne mai auzim…., te asteptam atunci si cu alte comentarii.
  Pana atunci, fugi repede la birou. Am auzit ca ACEA etnie a luat toate biletele de ordine la Biroul TAXE SI IMPOZITE si vor sa plateasca in avans pe 2021. Ca orice roman, inclusiv din ALTE etnii.
  Daaa, dhhhaaaa…. !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.