Procuror: „Fapta nu există”

„Clasarea cauzei întrucât fapta nu există”, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău în speța „aglomerației din autobuze”.

Plângerea penală îndreptată împotriva primarului C-tin Toma și directorului Trans Bus, Gică Toader, a fost formulată de un jurnalist din Buzău, adversar al actualei administrații a orașului.

Dacă prin vot Toma nu mai poate fi împiedicat să obțină un al doilea mandat (diferență mare față de posibilii contracandidați), gruparea „Boșcodeală-Mocanu” aruncă pe piață diverse petarde

Cum era de așteptat plângerea a fost respinsă de procurori din mai multe motive. În primul rând, nu există niciun indiciu că virusul s-ar fi transmis în autobuz, apoi responsabilitatea revine în primul rând călătorilor. Aceștia au fost rugați de societatea de transport să nu se urce în autobuz, dacă observă un număr mai mare de călători, și să-l aștepte pe următorul.

În această săptămână, primarul Toma a mai scăpat de un dosar penal depus la DNA.

Citește și: „Procuroarea lui Dragnea” de la DNA a clasat plângerea lui Munteniță împotriva lui Toma

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Procuror: „Fapta nu există”

  • Așa zisul jurnalist, fost preot, nu mai are stare, nu mai poate cu Toma. Shreck la fel :))
    Fortza Toma, hai Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.