Se va face! Va fi prima din Buzău! Iată câte mașini vor intra!

Omul de afaceri buzoieni Ninel Brebeanu a demarat procedura de construcție a primei parcări etajate din municipiul Buzău.

Aceasta ar urma să se ridice în centru pe spațiul (folosit și acum ca parcare) dintre clădirea ANAF, BRD și Palatul Copiilor.

„Conform proiectului, parcarea va avea demisol, parter plus un etaj descoperit. Câte 84 de locuri de parcare pe nivel. Când toate documentele necesare vor fi gata, atunci va începe și construcția. Eu mi-aș dori ca în februarie să deținem toate autorizațiile și să-i dăm drumul la treabă. Investiția se va ridica la aproape un milion și jumătate de euro. Va fi construcție metalică, există posibilitatea prelungirii în timp cu un etaj. Asta însă doar dacă vor exista clienți”, a declarat azi Ninel Brebeanu către reporterul buzoienii.ro.

Proiectul ar fi trebuit demarat mai demult, dar ca orice om de afaceri, Ninel Brebeanu și-a pus întrebarea dacă își va putea recupera investiția și, eventual, să obțină și profit.

Probabil că acum i-a dat ghes creșterea numărului de mașini din oraș, dar și intenția primăriei de a ridica autovehiculele parcate neregulamentar.

Citește și articolul: Veste proastă pentru comercianții de la Bazar dinspre Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

Cert e că în ultima vreme parcarea respectivă are clienți, cel puțin de luni până vineri, astfel că investiția se anunță a fi una fezabilă. În acest moment s-a demarat procedura de întocmire a Planului Urbanistic Zonal necesar construcției.

 

loading...

3 comentarii la „Se va face! Va fi prima din Buzău! Iată câte mașini vor intra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.