Celebra Maia Morgenstern joacă azi la Buzău. Cum se mai poate intra în sală

„Ne pare rău, biletele pentru această piesă s-au epuizat”, e anunțul postat pe facekook de Teatrul G. Ciprian.

Reporterul buzoienii.ro vă servește totuși un pont. 10-20 de locuri, cel puțin, se vor mai găsi. Vor fi unii dintre cei cu invitații ori cu bilete achiziționate -care din diverse motive nu vor ajunge la sală. Apoi, angajații teatrului, bucuroși de oaspeți, vor mai adăuga pe lângă fotolii, câteva scaune.

Distribuţie (nume personaj şi nume interpret): Sarah – #MaiaMorgenstern; Richard – #MirceaRusu

„La ce oră vine amantul tău?” e întrebarea-capcană în jurul căreia se dezvoltă acţiunea spectacolului ”Amantul”. Comedie ironică, dar şi dramă obraznică, de un erotism seducător, a cuplului adulterin care flirtează periculos. Într-un duel intens, pervers, sado-masochist, Sarah şi Richard derutează, scandalizează, spulberă prin fantezia jocurilor erotice convenţiile sociale, teatrale, asumându-şi subtil toate ambiguităţile create de violenţa dorinţei şi de paradoxala excitaţie produsă de trădare. Oare e posibil să-ţi îndeplineşti toate fanteziile fără să înnebuneşti?!” recenzie piesă

Sold-out e anunțat și pentru sâmbătă, în ultima zi de festival, la piesa Pescărușul, de Cehov, regizată de Andrei Șerban. Festivalul de teatru e evenimentul cultural nr. 1 din timpul întregului an de la Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.