DRAMĂ, azi, într-o comună din Buzău după un accident

Trei copilași, doi băieți de 4 și 8 ani, plus o fată de 12 ani, au rămas azi orfani după un accident rutier.

S-a întâmplat la Siriu, pe șoseaua Buzău – Brașov, când un autoturism a acroșat mortal o femeie de 31 de ani din localitate.

Femeia pe nume Elena Băcescu se deplasa pe marginea drumului când a fost izbită de un autoturism condus de un șofer de 45 de ani din Gura Teghii. După câteva minute, personalul medical a pronunțat decesul.

Copilașii au rămas orfani, întrucât în urmă cu doi ani – după un accident de muncă – și tatăl lor decedase!

La aflarea veștii, asistenta socială din comună a luat copiii și i-a dus temporar la o rudă. Cazul a fost anunțat și la Buzău la Protecția Copilului.

Probabil ultimul moment fericit din familie, când băiețelul cel mic a împlinit 4 ani. Mezinul a fost fotografiat atunci, alături de mamă, fratele și sora mai mare.

Vom reveni cu informații legate de acest caz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „DRAMĂ, azi, într-o comună din Buzău după un accident

  • Este un moment unic in aceste momente cand baronii si smecherii Buzaului ma refer la cei cu bani…sa faca totusi ceva pt acesti micuti chinuiti.
    Ai face bine Tereaca sa insisti asupra acestui caz si poate cineva ii va lua in grija.

  • Doamne mare tragedie ,nu inteleg de ce se intampla mai mult in familiile deja necajite .Ce cadou le aduce acestor copilasi mosul ? Trist ,prea multa tristete in sufletele lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.