Invitație pt. buzoieni. „Nu e nevoie de programare! Ai venit, ai făcut!”

Fără nicio programare, ca orice alt cetățean, noul prefect al județul Buzău a deschis azi ușa centrului de vaccinare (cu Astra Zeneca) de pe Bd. N. Bălcescu.

După un mic incident cu un cetățean (CLICK AICI), prefectul Silviu Iordache a trecut la înțepat.

„Abia dacă am simțit. Nu m-a durut deloc”, a spus tânărul prefect

„Am dorit să arăt buzoienilor că de azi, oricine, se poate vaccina imediat, cu Astra Zeneca, fără a fi nevoie de programare. Nu m-am vaccinat până azi întrucât nu am fost în grupa persoanelor de risc. Am avut coronavirus în noiembrie, nici acum nu mi-a revenit mirosul. Țin să mai spun că riscurile asociate vaccinului sunt mult, mult mai mici, decât cele ale contractării bolii”, a spus Iordache.

Asta e clădirea de pe Bd. N. Bălcescu (vizavi de fostul spital Brătianu) unde buzoienii se pot vaccina la liber cu Astra Zeneca.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Invitație pt. buzoieni. „Nu e nevoie de programare! Ai venit, ai făcut!”

  • Populism!!!
    Cine se ocupă dd un sens giratoriu după podul de la Mărăcineni???

  • Cat costa vaxinu… Ca vreau să bag 3 ace în DUJMANI mei….. 🙂

  • Ba, da termina cu giratoriu tau, esti sanatos la cap? Nu, nu iti face nimeni tie special giratoriu, sa intrerupa circulatia spre toata Moldova pentru tine, ca sa iesi tu mai usor din ce alee vrei tu sa iesi, potoleste-te! Deja e orasul plin de semafoare, giratorii si alte alea cu dedicatie. Nu e de ajuns ca s-a pus un giratoriu pe drumul spre Brasov si nimeni nu are dosar penal pentru asta, ca a dat aprobare unora care au calculat ca e mai ieftina spaga decat terenul de pe centura? Toti vor cate ceva sa le fie lor bine si din pacate avem si coruptii si incompetentii care sa le si puna in aplicare.

  • Pai e ma giratoriu dincolo de pod la intersectia cu drumul spre Vadu Pasii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.