Nouă sală de sport polivalentă în Buzău. Investiție privată. Iată cine o face și unde!

Anul viitor va începe construcția unei noi săli de sport polivalente în municipiul Buzău.

Investiția va fi una privată, realizată de Florin Matei, administratorul complexului Aqua Max.

Noua sală de sport se va realiza în spatele complexului Aqua Max, în vecinătatea cartierului Orizont.

„Da, recunosc, m-am gândit și la asta. Că sunt peste o mie de oameni care locuiesc în acest cartier. Și, probabil, doresc și ei să facă sport. În sală se va putea juca minifotbal, handbal, baschet, tenis de câmp și de masă etc. Mă gândesc și la organizarea unor gale de K1. Nu vor fi tribune cu scaune, dar se pot aduce mese în jurul ringului. Într-o anexă se va amenaja și o sală modernă de fitness. Nu știu deocamdată la cât se va ridica investiția, se mai lucrează la proiect”, ne-a declarat Florin Matei, administratorul Aqua Max.

Pe site-ul Primăriei Buzău s-a postat de câteva zile anunţul public de informare a cetăţenilor pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal (beneficiar SC Club Max SRL cu sediul în Buzău, str. Unirii, zona Peco Nord)  pentru „CONSTRUIRE SALĂ DE SPORT POLIVALENTĂ” în intravilan din municipiul Buzău, tarlaua 31, parcela 372, str. Unirii – Zona Peco Nord.

Citește și articolul: S-a spart trotuarul și s-a tăiat gardul viu vizavi de Aqua Max. Va fi prima construcție de pe câmpul vizavi de cartierul Orizont. Iată ce se va face

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Nouă sală de sport polivalentă în Buzău. Investiție privată. Iată cine o face și unde!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.