„Pentru cei mai mulți e prima dată!”

Cadou al AJF Buzău pentru 250 de foști fotbaliști din campionatul județean.„Mulți dintre ei sunt vârstă, n-au fost niciodată la un meci al României pe Arena Națională. AJF Buzău le-a asigurat transportul și accesul la meci. Le facem o bucurie și, în același timp, susținem echipa națională. Săptămâna trecută, la meciul cu Israel, am dus alți 50 de foști fotbaliști pe Arena Națională”, a anunțat Adrian Petre, președintele AJF Buzău.Excursia s-a încheiat cu happy-end, România a reușit să învingă Kosovo cu 2-0 și rămâne în calculele calificării la Euro.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Pentru cei mai mulți e prima dată!”

 • Da, da, da… Numai foști fotbaliști în vârstă…
  Tov. Petre știe să își vândă marfa astfel încât să fie pe viață președinte al AJF Buzău.

  Răspunde
  • De ce imi cenzurezi mereu dle Redactor, comentariile despre „doamna Petre”, o asistenta mediocra de farmacie intrata peste noapte in diverse functii inalte la Stat ???? Aparati adevarul sau ii sunteti dator in vreun fel dlui politician Petre ??!!

   Răspunde
 • Adevărat foști fotbaliști primarul de la Berca fosta balerina, consilierul personal balerină în devenire, alți 4 consilieri locali pe post de fosile, și alți votanți în special de la Berca .Trăiască PCR mândria țări.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.