Probleme pentru maxi taxi 10M. „E pentru prima dată când ni s-a întâmplat”

„Ce s-a întâmplat cu maxi taxi 10M ? Aseară am vrut să circul cu el dar nu mai era nicio mașină pe traseu. Ori s-au scos și astea ? Vă rog să vă interesați”, e mesajul primit în ultimele ore de la mai mulți cititori buzoienii.ro.

Informația a fost astăzi confirmată – parțial – de Victor Vasile, proprietarul licenței de maxi taxi 10 M.

„Da,  aseară după ora 19.00 maxi taxi 10M nu a mai funcționat. E pentru prima dată când ni s-a întâmplat asta. Cam după ora 17.00 șoferii de pe traseu au început să mă sune și să se plângă. Că din cauza ploii înghețate le-au înghețat ștergătoarelele și parbrizul, că nu mai au vizibilitate, că pe jos e ghețuș și că riscul e mare. Am coborât și eu în stradă și le-am dat dreptate șoferilor. Am încercat cu ei să curățăm ștergătoarele, dar imediat gheața se punea la loc. Un șofer mi s-a plâns că era să facă accident, un taxi a derapat în intersecție și era să intre în el. Așa că, pentru a evita un pocinog mai mare, am luat decizia ca după ora 19.00 să retragem toate microbuzele de pe traseu. Nu știu ce-au făcut colegii de pe alte trasee, dacă au procedat similar. Noi ne cerem scuze călătorilor prin intermediul dvs. I-am rugat și pe șoferi să facă acest lucru – astăzi – când maxi taxi 10M a revenit ca de obicei pe traseu”.

 

Citește și articolul: Pe cine preferă Ciolacu dintre Burleanu și Lupescu

În schimb, au circulat neîntrerupt – pe toate traseele – autobuzele.

Reporterul buzoienii.ro s-a deplasat spre și dinspre Sala Sporturilor cu autobuzele de pe rutele 8 și 5 care au venit la orele afișate pe panou.

E drept, duminica frecvența e mai rarefiată pe fondul reducerii drastice a numărului de călători față de zilele de lucru.

Citește și articolul: Apariție de ultimă oră în fața Tribunalului. „Va fi foarte frumos”. Iată ce mai urmează a se face

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Probleme pentru maxi taxi 10M. „E pentru prima dată când ni s-a întâmplat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.