Puști de 14 ani din jud. Buzău, dat dispărut de părinți

UPDATE:

IPJ Buzău: „Minorul de 15 ani, din Breaza, dispărut în data de 8 iulie, a fost găsit pe 10 iulie, de polițiștii buzoieni. Tânărul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinitîn activitățile de căutare”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliţiştii buzoieni caută un minor de 14 ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Breaza și nu a mai revenit.

Aseară (ora 22.00) părinții au anunțat la Poliția Municipiului Buzău că IUGA EDMOND ANDREI, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din localitatea Breaza și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.

Băiatul căutat are aproximativ 1,80 m înălțime și 60 – 65 de kilograme, păr ondulat și brunet, tuns scurt tip creastă, ten măsliniu, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pantaloni scurți de culoare închisă, iar în picioare purta adidași negri cu inscripții albe.

Anterior, minorul ar mai fi plecat de acasă în mai multe rânduri. Ultima dată, în februarie când ar fi stat trei zile pe dealurile din Năeni CLICK AICI

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.