Să-i mulțumim domnului Țârlea de pe strada Orizontului

Bradul din imagine a fost crescut vreme de 36 de ani de domnul Nicu Țârlea de pe strada Orizontului din Buzău.

Când a fost tăiat domnului Țârlea i-au dat lacrimile.

Picături au continuat să-i curgă din ochi și când macaraua l-a ridicat la câteva zeci de metri înălțime.

Operațiune necesară pentru a scoate bradul din curte și a-l trece peste mulțimea de cabluri.

Probabil că domnul Țârlea va mai plânge de câteva ori. Atunci când, plimbându-se incognito prin fața primăriei, îi va auzi pe trecători minunându-se de frumusețea bradului de Crăciun.

Poate că va vărsa lacrimi de emoție și citind acest articol și comentariile în care buzoienii îi vor mulțumi pentru gestul său.

„Operațiunea Bradul de Crăciun” s-a încheiat. Oaspetele a ajuns cu bine în Piața Daciei! Și în acest an am îmbinat tradiția cu ecologia și am adus un brad din curtea unui buzoian, nu tăiat din pădure! Îi mulțumesc public domnului Țârlea de pe strada Orizontului pentru cadoul făcut buzoienilor. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că l-a crescut vreme de 36 de ani, dar acum afecta fundația casei și rețeaua electrică și trebuia tăiat urgent! Sărbători de poveste!”, a dezvăluit viceprimarul Ionuț Apostu.

Felicitări pentru profesionalism merită a primi și angajații Urbis Serv care au reușit să „teleporteze” bradul din curtea omului în Piața Dacia fără niciun incident.

Iată mai jos câteva alte fotografii din timpul operațiunii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Accidentul a fost prins de camerele de supraveghere. Iată VIDEO CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Să-i mulțumim domnului Țârlea de pe strada Orizontului

  • Sa fie sanatos ca bradul si sa m ai creasca inca 30 de ani un brad asa mare si frumos

  • De ce l-a tăiat? Sa fie sănătos dar sa crești un brad si sa il tai apoi e ca si cum alinți porcul tot anul si ii înfigi cutitu-n beregata la Craciun.

  • Un gest frumos care denotă generozitate sufletească pentru urbea lui ! Probabil sunt și ceva considerente personale ( afectarea fundației casei etc…) dar dl. Nelu Târlea , deși locuiește la periferia Buzăului și-a demonstrat identitatea locală mai mult chiar decât unii ce stau prin Centru (!)… Cine vrea să-i mulțumească, îl poate găsi la micul magazin-chioșc de desfacere din fața S.C. Romcarbon SA – sau Chimica, cum o alintă el și unde a muncit mulți ani …

  • Dar ce ati vrea? Sa bat porcul tot anul, ca sa pot sa il tai de Craciun? Daca vea ochii in lacrimi, sigur ii afecta fundatia casei…doar cu credeti ca l-a taiat de dragul primarului? un gest frumos ca v-ati gandit la buzoieni! Felicitări!

  • Ideea era sa nu mai tai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.